Känd från Internet

IMG_7085 kopia

Ni har väl inte missat mig i ”Känd från Internet” i P3 som släpptes i fredags? Vi pratar kärleken till internet, att gå från introvert till extrovert, Paris och mycket mer. En halvtimme av mig, helt enkelt. Om ni är intresserade kan ni söka på Känd från Internet i Sveriges Radio-appen, men tror den finns i podcast-appen också. Eller här!

  1. Hej! Du skriver en så himla härlig blogg och du som person är fantastiskt inspirerande. En undran: För länge sen skrev du ett inlägg eller nån notis om att du ville ha tillbaka ditt långa hår. Kan inte du skriva ifall du gjort nått speciellt för att lyckas med det? Ser så snyggt ut!! Mitt vill aldrig växa sig sådär långt så tänkte höra om du har nå tips till skalleper? 😉 Ha en fantastisk fortsättning på veckan. MVH Jessica

  2. Åh vad kul! Ska bli spännande att lyssna på 🙂 Och till en helt annan sak, var kommer din fina polo ifrån?

  3. Tycker du är så himla klok och rolig att lyssna på men ska jag vara helt ärlig så kändes det som att hon som intervjuade dig hade sjukt trista frågor och hon hade även dålig koll på dig och inte gjort särskilt mycket research. Trist tycker jag men det var kul att höra dig Iaf!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi