BestSecret, Calvin Klein och erbjudande om exklusivt medlemskap

DSC_0450

forni3

FORNI1

forni2

forni4

Väska från Calvin Klein / Best Secret, blå fuskpälsjacka från Gina Tricot (släpps i butik i slutet på oktober!), klocka från Mockberg, kashmirtröja från Soft Goat

Har ni hört talas om BestSecret? BestSecret är ett hemligt, exklusivt varuhus på nätet där du kan shoppa hundratals märken till rabatterade priser. Tänk er typ ett NK fast online och med bättre priser. Jag satt i en modepanel och pratade om trender på deras lanseringsfest i Sverige för ett tag sedan och nu gör jag detta blogginlägg i samarbete med dem, där jag ska erbjuda er något riktigt bra!

De 100 första som signar upp sig genom mig får nämligen ett exklusivt medlemskap med 100 kronor att shoppa för när man shoppar för över 300 kronor. BestSecret är ett exklusivt varuhus, så man måste bli inbjudan för att få komma in och shoppa.

När ni har registrerat er (skynda för tusan! Första hundra är det som gäller!) så har jag satt ihop en Devote-shop där jag har valt ut ett gäng favoriter ur deras enorma sortiment för att ni lättare ska kunna hitta godbitarna. Ni hittar den här efter att ni har registrerat er.

Själv klickade jag hem den här svarta väskan från Calvin Klein för ett par veckor sen, drygt 1000kr betalade jag (tror att det var 70% rabatt!?), den perfekta gå ut-väskan ju.

Här signar ni upp er! Först till kvarn hjärtan!

I samarbete med BestSecret

    1. Kul! Det finns mycket fint på BestSecret, bland annat Balenciaga-plånböcker för runt 1500kr, väldigt prisvärt måste jag säga <3!

  1. Oh Lord va mycket bra grejer! Jäklar nu blir det tufft att hålla i slantarna och övertyga mig själv om att jag verkligen inte behöver fler väskor 😀

  2. Känns konstigt att det fortfarande verkar gå att signa – borde väl rimligtvis ha varit fler än 100 intresserade vid det här laget.

  3. Signade upp direkt! En riktig härlig sida du tipsade om! 🙂
    Funderar över vilken storlek du har i jackan, såg att den kommit ut på webshopen. Men osäker på storleken. Är i ungefär samma storlek som dig 🙂

    Puss, ha en trevlig fredag!

  4. Du är så fin, inifrån och ut! Älskar din stil 🙂 Vart kommer det snygga mobilskalet ifrån?
    Kram < 3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi