WOW / DREAM

 

Vad tycker ni om mina nya örhängen som jag fick med mig efter pressvisningen hos Sophie by Sophie?  Jag älskar att jag har ett i guld och ett i silver så att jag kan variera till mina övriga smycken! Idag blev det ”Dream” i silver matchat med nya klockan, armband med marmorkulor och en grå kashmirtröja. Det är svårt att hitta fina örhängen tycker jag men nu har jag flera favoriter från just Sophie, känns mycket bra! 

Nä jobba var det…

  1. Kan du inte berätta vad du använder för ögonsmink? Dina ögonskuggor och brynprodukter, känns som du rätt nyligen funnit dem. Vore så kul att få tips!

  2. Hej fina! Vart ska jag vända mig för tekniska problem med devote? Har sen länge haft extrema problem med appen, den sparar inget i utkast och texten försvinner när man skriver inlägg vilket gör att man inte ser vad man skriver. Dessutom har nu bilder man laddar upp via datorn som är liggande fått en stor svart kant, svårt att förklara. Men det går inte riktigt längre och vill inte byta portal då jag haft bloggen på devote i åtta år. Please help!!

  3. Också väldigt fascinerad av dina bryn, gör du dem på salong så de alltid ser sådär perfekta ut när du vaknar? Eller pillar du massor med dem (som jag får göra varje dag hehe)? Är i behov av bryntips, kanske finns något sätt att spara massa tid på morgonen? Kram 🙂

    1. Jag går och noppar dem hos Emelinda på Alto Ego på Birger Jarlsgatan! Har gått hos henne i säkert sex år, hon är GRYM och hjärnan bakom de vackra brynen. Rekommenderar henne varmt om du bor i Stockholm! Puss

      1. Åh måste kolla! Du fyller alltså inte i dem eller något alls själv?

        Måste passa på att tacka för att du alltid är så gullig som svarar på frågor om allt möjligt <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi