Hotshots hos Daphnes, dans på Bernies och brioche-burgare från Max

IMG_1619

Efter jobbet i fredags, mötte jag upp mamma på en fika på Strandvägen 1.

IMG_1620

Fikan övergick dock i en drink. Vi skvallrade ikapp och sen tog hon båten hem medan jag promenerade hemåt.

IMG_1630

Väl hemma vankades det charkisar och rödvin. Vi firade en sak! Berättar sen.

IMG_1639

Pratade, åt plock och njöt av fredagskväll innan vi gick och la oss vid midnatt.

IMG_1666

I lördags morse åt vi frukost i sängen (havregurt med granola) innan vi gjorde oss i ordning för kalas.

IMG_1669

Åt på ett thailändskt ställe för att fira mormor med hela släkten (på mammas sida!). Bara Christoffer som saknades men annars var vi full styrka. Här är kusiner och respektive.

IMG_1673

Sen fikade vi i Nynäshamn innan vi åkte tillbaka till Stockholm igen. Grattis världens bästa mormor <3

IMG_1674

På kvällen kom Sam och Emma över för en drink hos oss innan vi promenerade bort till Daphnes för att äta middag.

IMG_1676

Började med ostron och champagne, det var för länge sen jag åt det kände jag i samma sekund som ostronet rann ner i halsen. Gud så gott det är.

IMG_1678

Jag och Emma!

IMG_1682

Till varmrätt blev det biff minute, en riktigt fin fransk klassiker alltså, slurp sa det.

IMG_1687

Till efterrätt blev det hotshots, plopp och drinkar. Mer firande!

Sen skuttade vi över till Bernies där vi dansade och minglade omkring någon timme innan det var dags att promenera hem igen. Superlördag!

IMG_1694

I söndags var vi bakis, hehe. Så vi promenerade bort till Max vid Norrmalmstorg och köpte brioche-burgare till lunch. Livets lunch när man är trött!

IMG_1703

På eftermiddagen tände jag ljus, satte på Lugna Favoriter och badade i en timme.

IMG_1711

Innan jag gick och handlade för kvällens middag, gick jag över till huset mittemot för att hjälpa en vän med hans renovering. A & S bor i samma hus så jag tog den här bilden och skickade till dem, haha. Så läskig tjej som vakar utanför deras dörr.

IMG_1716

Efter en rundtur i Filips nya lägenhet gick jag och handlade, sen blev det pizza och mys all night long.

Helg alltså.

  1. Alltså Michaela, jag måste bara få berätta huuur glad jag blir varje gång jag går in på din blogg! Har följt dig sedan rar-tiden och du levererar alltid så kloka/mänskliga ord, har helt klanderfri stil och känns så äkta. I princip enda bloggerskan nuförtin som kan ha på sig ett plagg fler gånger än en, och som inte uppdaterar 10 gånger dagligen, och jag älskar det! Sånt inspirerar mest av allt (och känns framförallt mest sunt och hållbart)! Kram på dig!

    1. Åh vad fint skrivet, och vad peppad jag blir! Tack snälla för att du skrev det här. Hoppas du läser i många år till. Puss <3

  2. Din blogg är min bibel. Varje gång jag går in blir så inspirerad, glad, varm, och hungrig… Du är så värd det fina liv du har skapat och den tillvaro du lever i som på något sätt är mitt mål med livet!

  3. nån dag får du gärna dela med dig av vad du tycker gör en fulländad chark-kväll! vin, tillbehör etc. puss!

    1. Ett italienskt vin är ett måste (Ripasso, Amarone eller Brolio brukar vi köra). Sen har vi ofta dessa ting på brickan: tryffelsalami, chiantisalami, magnifico chili-salami och parmaskinka. Jag tål inte ost så där får du välja det du gillar. Bredvid kör vi kronärtskockor, en liten tomat/mozzarella-sallad, olika typer av kex eller baugette, kanske någon färskost, tryffelkräm, basilika för topping och marmelad. Tänd massa ljus och pynta med lite blommor. Se till att ha ett sällskap du älskar et voila – en perfekt kväll är framdukad!

  4. jag hoppas innerligt att det är ett frieri ni firar mihihih (syftar på whatsapp bilden då jag ser något blänkande!!)

    1. Åh Gud som jag zoomat på den där bilden haha, det sitter något på fingret o jag är helt nervös av förväntan!!

      1. Nu har jag såklart inte en aning. Men blir inte bilderna spegelvända med selfie-kameran? Alltså att det är höger hand vi ser? Och ringen ser ut som den michaela fick i julklapp (tror jag det var). Men hade ju varit SÅ kul om det var som ni skriver!!

  5. Du är så vacker och jag älskar att du delar med dig av alla härliga delar av din vardag! Det inspirerar verkligen. Du är fantastik och du förtjänar varje ostron du äter för du har jobbat för att komma dit du är! Stor kram och tack för en grym blogg!

    http://fitnessbymalin.blogg.se/

  6. As per the state of soul consciousness whle noting man’s psychic credentials calld Patrata desired transformations are
    induced. In Juuly 2005 we moved from the UK to South Africaa and I was waiting to
    refeive my permanent residency paperwork. At 10:00 am, a travelersurnamed Li was going to take the flight CZ3403 from Guangzhouto Chongqing.

  7. Hej Michaela!

    Jag frilansar som designar i olika branscher och har nyligen börjat fokusera mer på inredning och arkitektur (bygger kreativa lösningar i lägenheter jag designar).

    Jag måste bara säga att jag älskar din stil! Har scrollat genom din blogg här lite och du har riktigt bra smak! Älskar allt från dina eames-stolar till detaljerna av ädelmetall.

    Jag måste bara fråga vart din soffa kommer från? Riktigt snygg! Har inte sett den förut tror jag.

    Anyways, du borde kanske börja göra något inom intredning? Vem vet.

    Allt gott.

    Jonathan

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi