24 HOURS OF COPENHAGEN

   
  

  
    
    
  
  
    
    
  
  
    
    

Idag har jag varit i Köpenhamn! Eller, jag är fortfarande i Köpenhamn nu. Ligger i badkaret på hotellet och bloggar från mobilen. Älskar verkligen att blogga från badkaret haha.

Vi landade på förmiddagen och efter att ha checkat in tog vi oss ut på stan. Första stoppet blev Beau Marche som är en liten vinbar/café där vi åt lunch och drack vin. Underbart med vinlunch i Köpenhamn en torsdag! Jättemysigt och mindre ställe för vin/brunch/lunch och inredningsshopping (de har en inredningsbutik också) så kan varmt rekommendera stället om ni är i Köpenhamn.

Sen tog jag och Carro oss ut för shopping på stan. Besökte Hay House och ville ha allt, men nöjde mig med en snygg tandkräm och en liten skål för smycken. 

Efter shopping och heldag på stan tog vi oss till Jane Koenigs ateljé och butik för champagne, cupcakes och smycken. Vi fick spana in deras verkstad och hälsa på deras 78-åriga papegoja! Han stod och sov hela eventet <3

Kvällen avslutades med middag och presentation av deras nya kollektion Star Tag. Alla hade i förhand fått skicka in sina födelsedagar med exakt tidpunkt för födsel så fick man ett personligt horoskop tillsammans med en Star tag för ens stjärntecken – lejon i mitt fall! Tyckte mitt horoskop stämde så bra in på mig.

Mysig dag men längtar faktiskt hem. Känner mig nykär och vill bara vara med D. Men imorgon fyller bästa Marguaxs år så det blir födelsedagsfrukost och sång innan planet går hem! Sov gott mina hjärtan.

  1. Åh, Köpenhamn som är så mysigt! Ni ser ut att ha det jättehärligt :-).

    Jag har följt dig ända sedan rar-tiden och tycker att du verkar vara så himla go’! Du är en förebild för unga tjejer och en inspiration! Heja dig :-). Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi