Äntligen morgon med mig i Mix Megapol

IMG_1043

IMG_1039

I morse satte jag på mig min hjärt-tröja från Chiquelle för att matcha studion – det var nämligen dags att gästa Mix Megapol och Äntligen morgon med bästa gänget! Vi sjöng julsånger, pratade om mina favoritbloggar och så tipsade jag om bästa bok respektive tv-serie för hösten. Bästa tv-serien? The Empire SJÄLVKLART. Jag är besatt. Har redan blivit riktigt förtjust i mina mornar med Anders, Gry, Malin och Dansken. De är glada.

Lyssnade ni? Puss!

  1. Snälla forni!! Jag missade halva samtalet (?) med sig imorse och halva förra gånger. Snälla snälla snälla kan du inte säga till typ dagen innan eller nått här på bloggy? Känns så tråkigt när man missar det!

    Ha en fin dag. Puss

  2. Åh jag missade! Jag hade den kanalen på men av ren rutin så bytte jag till Rix och så glömde jag att jag hade ju Mix på av en anledning.. vad tråkigt, men hoppas det gick bra.

  3. Hej, ville bara säga att din blogg är så bra. Vet inte riktigt varför men har läst din blogg i så många år och inte tröttnat, som jag gjort med andra bloggar. Du verkar så härlig! hoppas du fortsätter blogga länge till 🙂 kram

    1. Hej fina! Det kommer jag göra. Hoppas ni läser i många år till haha, annars blir det tomt här inne. Massa kramar!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi