Jag gästar Efter tio med Malou imorgon!

emilia-de-poret-nyhetsmorgon

Såhär såg det ut sist jag gästade TV4-huset, då för Nyhetsmorgon där jag blev gala-stylad!

Imorgon kl 10.25 gästar jag Efter tio med Malou för att prata om perfektion, ideal och krav på unga kvinnor i dagens samhälle. Missa inte!

  1. Sitter och tittar på dig i detta nu! Både så klok och SÅ vacker <3 Du har ett fantastiskt lugn i din röst, och dina ordval och beskrivningar är klockrena, WOW! Du är min största förebild – alla dagar i veckan! Kram <3

  2. Sitter just nu tittar på dig hos Malou! Va bra att du tar upp detta, speciellt du som har så många följare på din blogg. Att du kan få tjejer att tänkaom!

    Va skönt att du kan vara så avslappnad och inte göra dig till för andra. Jag försöker oxå tänka att jag inte behöver göra mig till för andra. Men jag är rädd att jag inte ska passa in, va andra ska tycka å tänka om mig.

    Mvh anna

  3. Michaela,
    Jag har följt din blogg i många år och du växer mer och mer för varje år som går. Jag är 23 år och inser att jag länge sett dig som en förebild på många sätt. Du påverkar mig mer och mer ju äldre jag blir, då jag känner att dina åsikter om livet, känslor, människor och kärlek går i linje med vad jag själv tycker. Du verkar vara en ödmjuk människa med många komplicerade känslor, samtidigt som du är en väldigt enkel och lättsam person.

    Jag vill att du ska veta att jag tycker att det är bra att en sådan som du finns i ”bloggvärlden”.
    Du är dessutom ovanligt vacker! Tack för att du är du.

    Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi