Fika

  
Varför älskar man att fika? Är ni också fika-personer eller tillhör ni den kategorin som hatar att fika? Känns som att det är två olika läger haha. Jag bjuder gärna över folk på fika hos mig!

Igår var mamma och pappa över på fika, jag hade köpt godsaker från Broms (galet god kokos-brownie!). Pappa skulle hjälpa oss med tavlor och sängbord, han och D höll på i ett par timmar men åååh så fint det har blivit här hemma nu. Ska visa bild på vår tavelvägg senare! Så glad för männen i mitt liv som gör vår lägenhet så fin och hemtrevlig.

  1. Älskar älskar älskar fika! Särskilt att bjuda hem på fika. Men så vill jag också helst va en tant. Älskar tanter.

  2. Det är ju underbart att fika, dels för att man får äta gott, dricka god kaffe och sen för att man får prata och umgås med vänner, nära och kära. Det är det bästa som finns. 😀

  3. Hej Michaela! Jag undrar om polotröjan från soft goat med kashmir sticks? Kanske är en konstig fråga (haha) då det verkar vara ett väldigt skönt material, men har läst att det finns risker för att det sticks… älskar din blogg! Kram!

    1. Hej Hanna! Var har du läst att kashmir sticks? Kashmir är känt som det mjukaste materialet EVER ju! Det sticks ABSOLUT inte. Kram!

  4. Här har vi en till fika-älskare! Tycker ”fenomenet” är i princip hur härligt som helst. Brukar bjuda över kompisar eller familjen på en lite ”matigare” fika, där mackor följs upp av sötsaker. Sen dricker vi så många kaffekoppar till att man tappar räkningen.

    1. Jag har väldigt tur med min ämnesomsättning 🙂 Sen så äter jag inga jätteportioner utan helt vanliga portioner. Trycker liksom inte en chipspåse men äter gärna chips. Tror det handlar om måtta och tror inte att alla klarar av att hålla sig till lagom. Men sen är man byggd på helt olika sätt också. Jag har svårt för att lägga på mig i vikt. Kram!

  5. Ja, fika, det är ju livet! 🙂 Gott hembakt fika slår det mesta eller att gå på fik som har sådär smarrigt fika som känns som hembakat med mycket kärlek. Mums!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi