God morgon!

 
God morgon från hotellfrukosten! Sov som en kratta i natt eftersom en full och obehaglig man försökte ta sig in i mitt rum men nu är det äntligen morgon och en ny dag. Ska bli så härligt att strosa runt i Milano hela dagen! Vi hörs lite senare igen, puss!

  1. Fy sjutton…! Obehagligt!!! Du ser ändå smashing ut, som vanligt! Den där hårfärgen klär dig så himla fint <3

  2. Hej Michaela,

    Jag bara måste fråga HUR din hy kan se så nedrans fräsch och vacker ut, samt vilket satans GLOW du har… Vad är hemligheten? Så fin!

    Kram

  3. Forni!
    Måste bara ge dig hur otroligt snygg du är på den här bilden, och varje dag för den delen. Man ser verkligen på dig hur lycklig du är, det liksom lyser. Din hy är så otroligt slät och fin (felfri?????) och ditt hår är snyggare än någonsin?!!! Vad det än är som får dig att se såhär fantastisk ut, sluta inte med det. Det lyser välmående och lycka i ditt ansikte.

  4. Gud vad hemskt! fanns det inte nån security som kunde hjälpa? hoppas det blir annorlunda (bättre!) i natt.
    du ser supersnygg ut btw.

  5. Usch, var med om samma sak i Stockholm men han tog sig in, satte sig på min säng och pratade osammanhängande. Sjukt otäckt, bara grät resten av dagen trots att inget mer hände. Sover numera oroligt på hotell… Kram!

  6. Hej vacker! Din cape du har på dig ned vit tisha vart är den ifrån? Samt så undrar jag den senapsgula sammetskudde du köpt från Å, är det deras egna märke? Kan ej hitta den. Kramar

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi