KASHMIR/SOFT GOAT/GOOD MORNING

IMG_0337

IMG_0415

294_d07870ed3b-sgaw15_web2_897-big

God morgon hjärtan!

Sitter hemma och jobbar i myskläder efter Äntligen morgon i morse, som var lika trevligt som alltid. Och om några timmar drar jag!

Men alltså, jag tror att jag fick hem det mjukaste paketet någonsin häromdagen… nämligen denna polotröja och mjukisbyxor i 100% kashmir (!) från Soft Goat. Jag är, som ni vet, oerhört svag för kashmir och har minst tio kashmirtröjor i garderoben (det enda jag har på mig under vintersäsongen hehe).

Jag började liksom fnissa när jag tog på mig byxorna i lördags för att de var så otroligt mjuka och gosiga :))) Herregud vilka underbara höstplagg. Kommer att leva i dessa under hösten och vintern. Måste nog beställa hem någon mer tröja tror jag… finns här i alla fall!

  1. Har du s eller xs i tröjan? Jätte fin! Och du, är supertacksam om jag får svar varifrån era vita sittdynor är ifrån? De ni har på balkongen 🙂

  2. Hej Michaela,

    Minns att du för ett tag sen var på jakt efter stora fluffiga kuddar. Har du hittat några som du kan tipsa om? 🙂 kram

  3. Har Soft Goat någon bra ulleverantör? Dvs. någon där djuren mår bra? Svårt att få tag på, Stella McCartney tog tydligen bort ull ur sina kollektioner nyligen pga det. Vet du hur det är med Soft Goat?

    1. Helt omöjligt att veta tyvärr 🙁 Enda sättet att veta att man inte bidrar till djurplågeri är att inte köpa produkter från djur alls.

      1. Jag vet! Trist att det är så. Gör det (är även vego), men tänker att om någon fin fårbonde där djuren har det bra och får leva tills de är gamla skulle sälja ullen skulle jag kunna köpa. Till dess får det vara. Tristare med fleece för att hålla sig varm men men…:)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi