Sockerdetox

IMG_9946

Igår var vi som sagt på pressfrukost för Filippas bok ”Sockerdetox”. Det är en bok som under tre veckor hjälper dig att rensa din kropp för att bli starkare, piggare och få en mage som mår bättre. Jag är ju, som ni vet, en sockerälskare av rang men måste säga att jag blev sugen på att testa. Jag har ju problem med allt det där och är intresserad av att se vad som händer om jag väljer att ändra på min kost. Jag föreslog det för D igår kväll och han verkade också intresserad, så jag tänkte gå igenom bokens recept och se om det passar oss för tre veckor framåt. Dessutom tycker jag att Filippa är en så inspirerande och klok människa som verkligen vet hur man jobbar med både sin kropp och sin själ, vilket intresserar mig. Det där med att jobba själsligt har jag med mig i livet, men det kroppsliga är jag otroligt dålig på. Well well, om jag testar boken lovar jag att recensera upplevelsen för er!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och lägga på sminket, strax börjar andra dagen på modeveckan! Ni får snapshots och mina favoriter på onsdag. Puss!

  1. Tack för tipset, beställde den direkt! Jag har själv upplevt att för mkt socker resulterat i humörssvängningar, huvudvärk, dålig sömn och koncentrationssvårigheter… :/ Ändå så svårt att låta bli. Ska bli spännande att testa en detox!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi