Frukost på Sannas

IMG_9415

IMG_9420

IMG_9414

Tidigare i veckan var vi på pressfrukost för Never DenimSannas. Sannas är väldigt trevligt för morgon eller eftermiddagshäng. Jag brukar gå hit på frukost eller för en kaffe/glas på eftermiddagen. Extra trevligt är det när man har bästa sällskapet – Joanna, Margaux och Martina!

  1. Hej! Jag och 4 tjejkompisar ska ut och äta i sthlm i veckan. Jag har fått i uppdrag att boka in oss på vilken restaurang som helst och de får inte veta vilken. Dock står det blankt i mitt huvud då jag ej är ifrån sthlm och google har inte varit till bästa hjälp.
    Har du lust att ge mig ditt bästa tips på en restaurang(lite lyxigare) vi bör besöka??

    Stort tack om svar kommer, älskar din blogg!!

  2. Fina fina Michaela! Jag måste bara få reda på hur du stylar ditt hår!! Har kort hår som är så otroligt förstört efter alldeles för mycket hemska verktyg och diverse behandlingar. Ser så himla fräsh, chick enkelt och otroligt snyggt när du har de lite sådär bakåt med volym! Använder du några speciella produkter för detta? I så fall vad?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi