El Chiringuito, tryffelrisotton från himlen och Heart.

IMG_9140

IMG_9145

IMG_9148

IMG_9149

IMG_9153

IMG_9151

IMG_9157

IMG_9158

IMG_9223

Vi avslutar Ibiza-bilderna med ett sista bildregn från vår sista dag på ön. Här kommer två grymma tips om ni ska dit!

El Chiringuito, en lunchrestaurang som är helt underbar. Hög ljudvolym, otroligt chic publik, mat som är helt outstanding och grym atmosfär. Kommer gå dit varje gång jag är på Ibiza framöver. En av höjdpunkterna på resan.

Samma kväll åt vi på Heart som är ett samarbete mellan Cirque de soleil och El Bulli, som är världens bästa restaurang (alltså, VÄRLDENS bästa och har fått den nomineringen flera år i rad). De har en avdelning för fine dining men också en terrass med ett sjukt roligt koncept. När du kommer dit får du 16 stycken marker för 80 euro. Dessa marker köper du sedan mat för i olika food trucks. Runt om på terrassen står food trucks som serverar olika typer av smårätter, så betalar man med sina marker och återgår till sitt bord. Även den här restaurangen var en höjdare på resan och jag kommer garanterat gå tillbaka. Jag älskar restauranger som överraskar mig, som får min upplevelse att vara något litet extra och som ger mig en kväll utöver det vanliga. Ni måste gå hit om ni åker till Ibiza!

  1. hej fina!
    heart har väl inte alls blivit utnämnd till världens bästa restaurang? däremot har en av de involverade blivit utnämnd till World’s Best Pastry Chef. det är lite skillnad det hehe

  2. blev så nyfiken för ska själv till ibiza så var tvungen att kolla upp om det faktiskt var världens bästa restaurang! o den fanns inte med på listan (listar 1-100 på världens bästa restauranger) från varken i år, till och med 2009 🙁 men risotton såg ju magisk ut ändå så dit måste jag gå ändå!!

    1. Det är inte Heart som blivit utnämnd till världens bästa restaurang utan El Bulli, precis som det står i blogginlägget 🙂 Däremot finns El Bulli inte längre. De stängde permanent för några år sedan.

    2. Hej hej!

      Heart är inte världens bästa restaurang, men det är ett samarbete med El Bulli som i flera år blivit utnämnd som världens bästa restaurang, det står i inlägget 🙂 Tryffelrisotton åt vi på lunchen som du kan se på bilderna, de mörka bilderna är de som tillhör middagen 🙂 Ha så kul på Ibiza!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi