Sex bilder från senaste dagarna:

   
  

  
    
 
1 & 2: Alexia som bloggar hos oss på Familjeliv har fått en till liten dotter, Corinne, prick två veckor gammal. Är hon inte det sötaste ni någonsin sett?!

3: Dagens outfit fotad hos Patriksson. Har på mig tröja från Armani, jeans från Never Denim och skor från Zara!

4 & 5: Provade kläder hos Gina Tricot. De har så mycket snyggt inne nu!

6: Efter tre månader och två veckor har vår soffa äntligen kommit!!! Den lyckan. Bild kommer snart. Ska bara ligga i den och mysa först.

  1. Vad heter de vita byxorna från gina? Super fina! 🙂 Kommenterar inte så ofta, men måste bara säga du är bäst! Min absoluta favoritblogg alla dagar. Kram

  2. Skönt att äntligen ha fått soffan, gud vilken lång längtan och väntan det måste varit! De vita byxorna från Gina var ju förövrigt sjuuukt snygga!

  3. Hej 🙂 Snabb fråga : VAR hittar jag ditt magiskt fina soffbord?? Letar febrilt efter nytt och detta är exakt det vi vill ha jag och min man 🙂 Hoppas på svar. Kram till dig.

    1. Leta i bloggen, hon har skrivit om det bordet förut 🙂 kommer dock inte ihåg var men du borde kunna googla fram det! 🙂

      1. Tack snälla. Då ska jag kolla där. SÅ fint!! Hoppas du mår lite bättre nu.. såg att du har en tuff vecka.. det vänder.. This too shall pass.. KRAMAR !

  4. Hej världens finaste Michaela! Din blogg är fantastisk och du är en otroligt inspirerande människa. Jag undrar om den vinröda tunikan/linnet kommer från Gina och om du har någon aning om den finns i butik just nu? Många kramar

  5. Men moshi! Corinne tar ju så mycket tid så jag hinner inte läsa mina bloggar haha! Nu sover hon tidigt och jag sitter och tar igen mig och ser henne här haha
    Gosen! Dags och övertala D nu, vilken sötnöt det skulle bli! Ses snart honey, Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi