Middag med Mix Megapol

IMG_9192

IMG_9195

IMG_9193

IMG_9194

Igår promenerade jag bort till Hotell Skeppsholmen för att äta middag i sommarvärmen tillsammans med bland annat Anders, Gry och Martin. Vi hade nämligen premiärmiddag för Mix Megapol! Jag var ju där ett par gånger i ”Äntligen morgon!” i våras och nu är det bestämt att jag kommer vara återkommande gäst under hösten. Det känns fantastiskt roligt med tanke på hur mycket jag älskar radio, och speciellt radio med det här gänget!

En härlig middag i vilket fall och jag hoppas att ni kommer lyssna under hösten!

Nu blir det Joe & the Juice till lunch och sen möte hos Patriksson Communication. Hörs sen, puss!

  1. ha ha vad rolig han ser ut på bilden längst ner, svårt att se män i fluff-fluff men det är väl bara en vanesak. 😀 Hoppas att ni får det riktigt trevligt och ska bli kul att höra sen hur allt blev.

  2. Hej! Jag slutade röka tack vare ecigg, har fått en underbar hy och är evigt tacksam! Ni som funderar på att sluta röka ska kolla in sidan det är värt ett försök! Köpte mitt Kit på http://www.electrocigarette.se , testa ni lär inte ångra er! Kram

  3. Hej Michaela!

    Efter att i timmar letar febrilt efter var jag kan finna denna vackra skapelse till jacka så ger jag nu upp. Ber på bara knän (!), var finner jag den? Vore evigt tacksam!

    Vänliga, nervösa och förväntansfulla hälsningar
    /Mimmie

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi