Strandvägen 1, Wienercaféet och middag hos svärföräldrarna

IMG_8481

IMG_8480

IMG_8488

IMG_8479

DSC_3605

IMG_8493

Hade en underbar dag igår.

Började med frukost på Strandvägen 1 med Margaux och Martina. Himla härligt att ha Martina tillbaka i Stockholm igen! Sen jobbade vi ett par timmar på kontoret innan vi tog en lunch i solen med Amanda och PetraWienercaféet. Jag åt deras Wienersallad som var grym! Positivt överraskad blev jag och jag kommer garanterat komma tillbaka för lunch. Älskar mina tjejer också.

På kvällen promenerade jag och D hem till hans föräldrar för middag! De bjöd på lax med ris, sallad och tzatziki. De lagar alltid himmelsk mat, sån tur att just de är just mina svärföräldrar!

Tyvärr fick jag mensvärken från helvetet på kvällen så jag sov kanske tre timmar i natt, har därför mått sådär idag… men sitter hos GabbiBangerhead för att få håret fixat och sen ska vi äta hamburgare till middag, så efter det ska allt nog kännas lite bättre 🙂

  1. Oj nu skickade jag för tidigt! Hade också mensvärk igår, men min släppte på kvällen istället. Får trösta mig med att det bara gör ont första dagen, för mig iaf. Nu sitter jag med huvudvärk istället, suck.. jaja. Mysig dag du hade och tack för bästa bloggen, älskar att se dina dagar, läsa om dina funderingar och att du vågar skriva hur du faktiskt mår ❤

  2. Åh vad åt ni på Strandvägen 1? Måste gå dit och testa, såg så himla gott ut, vad beställde ni? 😀

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi