Att surfa för 29 kronor per dygn på sin semester

IMG_8283

IMG_8040

IMG_8007

Jag älskar ju att ha tillgång till internet på semestern. Det behövs i mitt jobb och det är roligt att kunna hålla sig uppdaterad. Dessutom är det användbart när man behöver leta upp adresser, googla upp en rätt på restaurangen man är på, använda google translate för att förstå lunchmenyn etc. I Italien nu så använde jag internet på min telefon för att använda GPS, instagramma, blogga, jobba, läsa mejl och lyssna på diverse sommarprat med tillhörande musik.

I samarbete med Telenor vill jag därför uppmärksamma er på att det är både enkelt och billigt att surfa utomlands under semestern. För 29kr / dygn får du 100mb att surfa för med Telenor! Underbart att det har blivit så enkelt med internet världen över, det är så otroligt jobbigt att kriga efter wifi eller oroa sig över dyra telefonräkningar. Skönt att slippa det!

 Sms:a KOLL till 222 om du har ett abonnemang hos Telenor så aktiverar du Kostnadskoll helt kostnadsfritt. Glöm inte att slå på dataroaming för att kunna surfa! Och om du behöver experthjälp kan du ringa Telenors kundservice dygnet runt, var du än är. Läs mer här!

  1. Tack för tipset! Jag går alltid in på Starbucks när jag är utomlands men detta känns ju enklare, inte dessutom ganska billigt. Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi