Vinnaren i Confident Living-tävlingen

Förlåt för att jag har varit lite sen med vinnaren på presentkortet på 1000kr hos Confident Living… Vinnaren är i alla fall Nici med motiveringen:

”Åh vad kul, Mickis! Jag skulle så himla gärna vilja ha denna som en nattlampa i mitt sovrum. Jag har för inte så länge sedan blivit av med jobbet och blivit evakuerad från min lgh pga felbyggda rör å gjort slut med min kille. I aug fyller jag 25 och livet verkar inte riktigt bli som jag tänkt. Men i fredags var jag på en fantastisk arbetsintervju å jag har fått en ny lgh i ett runt(!!) hus å vill bara ha runda saker där i så 25 kanske löser sig ändå? Denna runda lampa går gärna ljusa upp mitt liv i min nya runda lägenhet! 🙂 http://confidentliving.se/produkt/marble-square-vagglampa”

Nici! Mejla mig på michaela@devote.se så ser vi till att skicka hem ett presentkort till dig. Och njut av att livet börjar om på ny kula i din nya runda lägenhet! <3

  1. Hej 🙂 den tv-bänk ni har var från ikea om jag inte minns fel? Men vilken serier, o är det överskåp ni använt er av?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi