Fråga och svar, inredning

IMG_7698

”Var kommer din bänk där den blåa orkidén står på? Har letat precis efter en sån och den där är ju perfekt!!!”

Jag har fått säkert 100 frågor redan om bänken som står i vårt vardagsrum fastän jag bara bott här i drygt en månad. Kul att ni gillar den 🙂 Dock kan jag inte ta åt mig äran, den stod här när vi flyttade in. Det är ett väggfast skåp från IKEA som jag gissar på är köpt runt 2013 när den här lägenheten renoverades, mer information än så har jag inte tyvärr. Om någon vet namnet på modellen, eller var det finns liknande, får ni gärna kommentera i inlägget så alla som letar kan få lite hjälp på traven!

Puss!

  1. Kan också vara fläktskåp (som man har till köket) som de byggt ett sideboard av. Så har vi gjort här hemma iaf.

  2. Vi har en liknande, fast mindre som står på golvet. När vi köpte vår i augusti 2012 så gick de att bygga ihop som vi ville. Vi kunde välja hur många klossar vi ville ha, vilka dörrar, hyllor och fötter (eller väggfast). So alltid på IKEA är det bara att åka dit och hoppas att någon i den trevliga (men upptagna) personalen kan hjälpa dig, för då kommer du bli helnöjd.

    Juste! Vi la även på en tunn glass-skiva, det ger den ett supersnyggt högblankt utseende 🙂

  3. Det är bestå serien från Ikea, som man kan bygga hur man vill. Här två av brevid varandra. Finns i massa olika höjder och utföranden.

  4. Hej! Jag måste bara säga att du är en så fruktansvärt stor inspiration för mig. Är snart 16 år och har följt dig ett tag nu, både bloggen och instagram. Har även lyssnat igenom alla dina och dashas podavsnitt minst två gånger och får aldrig nog! Du verkar vara en så härlig, genom snäll, driven och omtänksam människa och som sagt är du en stor instperaton! Mitt uppe i alla tonårsproblem med skolan, vänner och killar känns de skönt att ha dig att se upp till och ha något att sträva efter. Massa kramar!

  5. Det är bestå från Ikea som man kan bygga lite som man vill. Har själv en som jag lagt en måttbeställd marmorskiva på, blev supersnyggt o lite roligare

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi