Överfylld tvättkorg och vackra blommor

     

 

Finns det något finare än utslagna, puderrosa pioner? De är så vackra att jag ler varje gång jag går förbi dem här hemma. Jag önskar att det alltid var pion-säsong! 

Min kväll har tillbringats tillsammans med min tvätt. Sju maskiner har tvättats samtidigt som jag hunnit med en jäkla massa annat. Ändå kryper det i kroppen, vet inte om det är stress för att hinna med allt innan ledigheten eller vad det handlar om. Jaja.

Till middag blev det pasta med en basilika/persilja/citron-pesto och grillade paprikor till det. Så god måndagsmiddag tycker jag! Men nu är det dags att vika sista gänget med tvätt innan en varm dusch och sängen väntar. Sov så gott mina hjärtan! 

  1. sju maskiner!? tror inte jag ens kan få ihop så mycket om jag samlar ihop allt jag har här hemma.. haha! Men det är ju så skönt när allt är nytvättat 🙂

    1. Haha! Inte? Jag tvättar i och för sig för två… men sju maskiner är inga problem för mig att bocka av.

  2. Haha åååh jag har också så mycket att tvätta… Det är typ det tråkigaste jag vet och vi har bara en tvättmaskin i tvättstugan så det tar ju så lång tid!

  3. tvätt kan ju seriöst vara det tråkigaste som finns. MEEEEN du verkar ju haft världens finaste helg iallafall, hoppas du kan leva lite på det. PUSS fini!

  4. Men så vackert med en riktigt blå orkidé ! Har flera st hemma, men tråkigt nog är alla vita. Kanske ska satsa på en häftig färg 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi