En heldag på Summerburst, partypansarvag och Nutella-tröja på en superlyckad loppis!

IMG_7407

Min helg började med fredags-aw i min ensamhet på balkongen. Det var ganska mysigt faktiskt.

IMG_7408

Sen gick jag in och dukade! Och la fram D’s nya present, bytte badshortsen 🙂

IMG_7409

Lagade mat och sippade vin tills D kom hem.

IMG_7413

Så åt vi hamburgare till middag!

IMG_7415

Med persiljestekt svamp, pimentos de padron, tomat, ost, vitlöksyoghurt och lök.

IMG_7419

Somnade vid midnatt och när jag vaknade var det lördag! Bästa dagen!

IMG_7422

Jag dukade upp frukost på balkongen i solen…

IMG_7426

… så satt vi där hela morgonen tills vi var genomsvettiga och sugna på varsin kalldusch.

IMG_7437

Vi gjorde oss i ordning och så gick jag iväg till Bangerhead för att få håret stylat inför Summerburst! Hur fina lockar hade inte Gabbi gjort? Kände mig så fin!

IMG_7515

Vi hade nämligen styrt en heldag för några av våra bloggerskor på MWM där de fick bli fixade på Bangerhead först, åka partypansarvagn sen och med slutdestination Summerburst där vi hade en egen cabana och festade hela dagen! Typ bästa dagen någonsin.

IMG_7436

Först blev som sagt alla stylade. Här är världens gulligaste Nicole som inte bloggar hos oss men är en väldigt god vän till Devote-familjen så hon var varmt välkommen 🙂

IMG_7438

Vi drack rosé från Bodvar of Sweden, åt godis och så hade Margaux köpt massa partypynt! Så kul!

article_image.php5

Sen var det dags för partypansarvagnen, hahaha, bara Margaux som bokar denna typ av transport…

IMG_7443

Såhär såg jag ut i lördags! Byxor och skor från Nelly, topp från H&M och solglasögon från Le Specs

IMG_7483

Jag och bästa Tilde Fröling!

IMG_7468

Jag och Nicole <3

IMG_7489

Mina lockar!!! <333

IMG_7493

Alltså, tack tack tack alla som var med i lördags! Det var verkligen SÅ roligt!

IMG_7457

Jag och Maggis

IMG_7482

Härligt hav av människor. Grym stämning. Efter detta promenerade vi hem i regnet med varsin korv och sen somnade vi sött…

IMG_7495

I söndags gjorde jag mig i ordning för loppis! Jag hade min finaste tröja från Chiquelle.

IMG_7499

Loppisen var så otroligt lyckad, tack alla som kom! Vi ska försöka göra det till en tradition och köra en gång i halvåret, jag hoppas att det kommer vara lika bra varje gång! Det blev lite hetsigt där ett tag bara, vilket är lite jobbigt när man märker att lite saker försvinner och så, men de flesta av er är otroligt fina, härliga och schyssta. Tack för det!

IMG_7510

När jag kom hem blev det tortillapizza…

IMG_7512

Följt av ”Chefs Table” på Netflix. Första avsnittet där de besöker Osteria Francescana… herregud. Så mycket nostalgiska turer till barndomen när de talade om tortellini och hur starka minnen man kan ha till en så enkel italiensk rätt tack vare sin barndom. Jag är så otroligt tacksam och stolt över mitt italienska ursprung så ni anar inte. Att få ha växt upp med mina farföräldrar och allt de lärt mig om Italien och dess kultur, det är en sann lyx och jag bär med mig minnena från min barndom som en extra fin present i mitt hjärta.

  1. Vadå saker försvinner? Är folk så sviniga att de går och tar kläder utan att betala för dem? Fyfan så lågt i så fall.

  2. Jag har suttit vid datorn och kant mig ensam och ledsen, och sa gick jag in pa din blog och sag att du uppdaterat – och jag mar lite battre, fortfarande ensam men inte riktigt lika ledsen. Tack sa mycket for din blogg, tack for att du sprider gladje, du ar verkligen bast!
    PS DU AR SA HIMLA VACKER.

  3. Hej! Kul blogg 🙂 har så svårt och hitta ett par bra sneakers och måste då bara fråga vart dom vita du har på dig på loppisen är ifrån? Typ modell och märke. Tacksam för svar 🙂 //Sofia

      1. Hej igen,
        sorry to bother you 🙂 men jag hittar inte dom alls! Vill du kanske lägga upp någon bild på dom så man ser bättre eller vet du vad det är för modell?
        Blev super glad när du sa Reebok för jag älskar dom skorna, trodde först det var Air’s vilket jag är glad för nu att det inte är – och därför ännu mer vill hitta dom!

        tack återigen och tack på förhand, Sofia

  4. ”Veckan i bilder” är veckans höjdpunkt, jag blir alltid så glad av att klicka in mig på din blogg och se att du har gjort ett sådant inlägg. Sen är du ju så otroligt snygg, helt galet. Nu en fråga, var kommer den fina blå väskan från? <3

  5. Var på loppisen och måste säga att den verkligen var superbra!! Bra fixat alla som var med och ordnade det! Tänkte på det när jag var där att det skulle vara väldigt lätt för någon att ta något utan att betala, men hoppades på att det inte skulle vara någon så svinig person där när ni var så snälla ordnade och sålde ut saker väldigt billigt!!

  6. Hej. Du kanske inte ser denna kommentaren men jag hoppas verkligen att du gör det.
    Jag har precis fått mitt hjärta krossat för första gången efter 2,5 år tillsammans.
    Sitter på golvet och kan inte ta mig upp.
    Tänkte att du som är så bra och som är
    min största förebild skulle hjälpa.
    Vet inte vart jag ska börja eller vad Jag ska göra!

    1. Tack Michaela för allt du skriver och din fina blogg!
      Och hej ”E” jag har varit där du är och det suger. Det suger så jävla hårt. För 7 månader sedan tog mitt 2 år långa förhållande också slut. Försök att bara andas, en dag i taget… Minns att jag bara ville att tiden skulle gå och det gör den konstigt nog. Jag vet att du kommer kunna andas lättare om bara några veckor även om det fortfarande kommer göra ont. Men kom ihåg att mannen i ditt liv skulle ALDRIG krossa ditt hjärta. Han var inte den för dig. Du får vara ledsen men du kommer resa dig upp från golvet. Man är så mycket starkare än vad man tror. STYRKEKRAMAR. / En väldigt mycket starkare, gladare och självsäkrare tjej än vad jag var för 7 månader sen och någonsin under mitt förhållande

    2. Hej E, mannen i mitt liv gjorde slut med mig efter 3 bergochdal-baniga år. Det var inte kärleken utan det var vi som inte funkade ihop. Detta var nu drygt 6 månader sedan… Det tog 3 månader innan jag kunde sluta gråta mig till sömns och 3 månader till innan jag kunde glädjas åt saker och ting i livet.

      Stressa inte, sörj och ta dig ut och gör saker med nära och kära även fast det suger. Jag är inte hel ännu, men jag vet att jag kommer bli en vacker dag. Detsamma gäller dig!

      Kram på dig!

  7. åh ser ut som en dröm!! en fråga bara, vars ifrån är dina solbrillor?? såna fina ju!!! standard fråga på cirka allt säkert hehe. sorry

  8. Hello my loved one! I want to say that this article is amazing,
    great written and include approximately all vital infos.
    I would like to see more posts like this .

  9. What i don’t realize is if truth be told how you are no longer really a lot more smartly-favored
    than you may be right now. You’re so intelligent.

    You recognize therefore considerably when it comes to this matter,
    made me individually believe it from so many numerous angles.

    Its like men and women aren’t interested except it is
    one thing to accomplish with Woman gaga! Your personal stuffs excellent.
    Always deal with it up!

  10. Indian Gooseberry or Amla has been widely used as a medicine
    in Ancient Indeian and Middle Eastrn Medicine. Skin cells require appropriate nutrition so apply a nourishing cram before going to sleep at night.
    1%) – Obagi Tretinoin Cream stimulates cell turnover and is
    a derivative of Vitamin A and the active ingredient in Retin-A.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi