Sommar hos Lindex

Jag är helt mosig i huvudet av den här förmiddagen. Varje fredag har vi projektmöte och då går vi igenom alla våra kampanjer, efter ett sånt möte är jag så trött i huvudet att jag typ ser i kors. Jag jobbar ju med flera olika sajter och vi har kanske 20 olika kampanjer på dessa varje vecka. Då är det extra skönt att gå på helg efter att man bockat av alla actions :)))

Den här helgen är helt fullspäckad men det var inte det jag skulle berätta nu, utan istället skulle jag berätta om vår mysiga middag med Lindex i onsdags!

IMG_7367

IMG_7372

IMG_7379

IMG_7368

IMG_7380

Vi började med mimosas i Lindex showroom där vi även fick lite fina sommarpresenter. Sen tog vi oss ner till Milles för middag. Först charkisar, sen råbiff. Ett glas champagne och ett glas rödvin. Vid nio fick jag dock smita hem på grund av huvudvärk och halsont (har varit halvsjuk i över en vecka nu :/) men är ändå sååå glad för en så mysig och härlig middag mitt i veckan. Tack bästa tjejerna på Lindex, som jag för övrigt tycker så väldigt mycket om!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi