Rosélunch med Bodvar of Sweden, middag på Nybrogatan 38 och Bubbles & Brunch

IMG_7208

Min helg började redan vid fredag lunch. Då promenerade jag nämligen bort till Strandvägen för att åka båt och fira Bodvar of Swedens nya rosévin No. 7. Ett helt perfekt sätt att starta helgen på om ni frågar mig!

IMG_7214

Ha ha ha, jag älskar den här bilden. Margaux med sin selfiestick och alla andra som tokskrattar åt någonting. Oförberedda bilder är mysigt ibland.

IMG_7220

Vi fick så himla gulliga blomsterarrangemang att ha runt handleden.

IMG_7223

Värdinnorna för dagen (tillsammans med Bodvar och hans fru, såklart) och så Gröna Lund i bakgrunden <333

IMG_7230

Efter att vi hade åkt båt en sväng fick vi hoppa av på Strandbryggan där det vankades rosélunch.

IMG_7233

Drömmen med den här lunchen en sån här sommardag alltså.

IMG_7231

Edita kom med hennes Vega, 20 dagar gammal. Herregud vad det började längta i kroppen efter en liten bebis, SÅ JÄVLA GULLIG var hon, alla dog.

IMG_7234

Margaux och hennes jävla selfiestick haha.

IMG_7238

Efter lunchen jobbade jag hemma i några timmar innan jag gick ner till Strandbryggan igen för en liten aw.

IMG_7248

Sen gick jag och D till Nybrogatan 38 för att äta middag. Vi satt i baren och kunde inte hålla händerna borta från varandra, som nykära var vi. Vad mysigt det är när det känns så.

IMG_7251

Vi båda åt lammlägget med tryffelpotatispuré, en stående favvo. Och så husets röda till, mums.

IMG_7253

Till efterrätt åt jag en chokladfondant med kolasås, salted caramel-glass och cashewnötter. Jesus Kristus vad gott det var. Verkligen en underbar middag med perfekt ljummen sommarkväll, den perfekta restaurangen, den bästa maten och så känslan av att vara nykär.

IMG_7264

I lördags åt vi detta till frukost: aprikos och hasselnötsbröd, ost, gurka, kiwi, ägg, kaffe och juice.

IMG_7308

Sen gick vi bort till Bergmans där Margaux var med och höll i ”Bubbles and Brunch” som är en brunch-fest. Här är jag och mina tjejer <3

IMG_7273

Vi tänkte bara gå dit för att ta en drink och sedan gå iväg på lunch, men det var SÅ roligt så vi stannade och dansade i fyra timmar.

IMG_7294

Efter en hel dags dansande gick vi till Smaka på Stockholm och åt middag innan jag och Amanda gick hem till henne för godis och skitsnack, somnade vid tolv (fördelarna med dagsfest, helt klart!).

IMG_7295

I söndags låg jag i sängen och läste Elle på förmiddagen. Jag var lite nere så bestämde mig för att möta upp tjejerna på Broms för en förmiddagskaffe och prata av mig. Otroligt tacksam för att jag bor så nära mina tjejkompisar, guld värt att ses och prata av sig vid behov, eller om man bara är rastlös och vill umgås.

IMG_7299

Sen drog vi iväg med Minin på äventyr i Nacka! Vi åkte och handlade balkongmöbler, åååh till helgen ska jag äta frukost i solen på min balkong, längtar SÅ mycket. Äventyret gjorde mig även på mycket bättre humör (det plus tjejhänget ofc).

IMG_7305

Efter balkongshoppingen åkte vi till mina föräldrars nya lägenhet (!!!!!!!). De har köpt ett Oscar Properties-nybygge i Hammarby Sjöstad som är… nä, det finns inte ord för att förklara. Så himla fin lägenhet.

IMG_7307

Allt var så nytt och fräscht, detaljerna var perfekta och den kändes så himla rätt för mina föräldrar. Blev så glad för deras skull.

IMG_7304

Köket var HUNDRA TUMMAR UPP!

IMG_7316

När vi kom hem lagade D spaghetti med köttfärssås som vi avnjöt med massa parmesan och varsin Cola Zero. Livet.

IMG_7318

Efter middagen invigde vi nya tv:n i sovrummet, jag somnade dock efter tio minuter men åh vad mysigt det är när sovrummet börjar bli klart.

  1. Kör ni tv i vardagsrummet också eller bara i sovrummet?
    Tycker det är så fint att inte ha tv i vardagsrummet! Tycker alltid det är jobbigt när man är hos någon och tv:n alltid står på men ja kanske bara jag som har så svårt stt koncentrera mig. Bara ni är nöjda! Kram

    1. Hej tjejen! Vi kör både och. Både jag och D tycker det är avkopplande med tv på i bakgrunden, antar att det är en vanegrej. Puss!

  2. Tack för en underbar blogg! Bara måste fråga vart du har köpt den guldiga ringen med pärlan? Helt ljuvlig! Tack och kram!

    1. Haha. Skämtar du eller? Det är väl helt fantastiskt att gå och äta lunch i solen med ett gäng vänner, och dessutom bli bjuden på hela kalaset! Jag tvivlar på att du hade avböjt en sådan tillställning med dina vänner, om det inte är så att du hatar att leva.

  3. Varje gång ni äter köttfärsås sitter jag och dregglar och undrar över erat recept! Den ser så himla mörk och underbar ut haha.. så snälla, i’m indeed!

  4. Skaffa bebis!! Jag har precis fått reda på att jag är preggo (tack för det p-piller). Är läskigt men mysigt. Mammaledigheeeeet tillsammans? 😉

  5. Berätta gärna vart du köpt den fina vita tröjan du bar på nybrog. 38. Tack för all inspo!

    1. Det står i Dagens Outfit i inlägget under! Den kommer från Ganni och finns på meandthemet.se. Kram!

  6. Härlig helg ju, du klär dig så himla fint blir lite smått avis!!
    Jag vet att det är så jobbigt men blir så nyfiken när du skriver att du är nere, jag blir ibland också så helt utan anledning… vet inte var det beror på men det är kanske så du också har det?

    1. Hej! Anledningar till varför man är nere är olika vid olika tillfällen men om jag väljer att inte berätta varför jag är det, så är det just för att det är privat 🙂 Kram

  7. Vilken härlig helg 🙂 Vart har ni köpt den snygga tv-möbeln i sovrummet? Superfin 😀

  8. Alltid lika härligt att läsa om din helg! Jag har en lite udda fråga. Jag är nämligen på jakt efter ett handfat med en stång under för att hänga handdukar på, och har sett att Oscar properties ofta använder sånna men inte fått svar från dem vad det är för märke. Därför undrar jag om dina föräldrar har ett sådant handfat och om det möjligtvis syns vilket företag som tillverkat det?

    1. Så kul att du svarar dina läsare, hatar när typ Kenza Zouiten ska leka cool och inte svara sina läsare eller ens bry sig om dom… Sen tar hon bort alla mina kommentarer av ingen anledning, nä älskar din blogg den är bättre, kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi