Söndagskväll 

  

Här sitter jag och sneglar på How I Met Your Mother på tv medan D lagar söndagsmiddag. Kan ni gissa vad det blir? Vår favvorätt. Den vinnande söndagsrätten – spaghetti med köttfärssås! Gud jag är SÅ hungrig så jag måste gå och provsmaka men vi hörs imorgon för full uppdatering över helgen! Puss!

  1. var har ni köpt den vägghängda skänken? Jag och min sambo har letat i evigheter efter den perfekta! Fantastisk fin lägenhet Btw:)

  2. Hej Michaela,

    Jag såg dig på Bergmans i lördags och vill bara säga att du är otroligt vacker och har en väldigt fin utstrålning!

    Önskar dig en härlig start på en ny vecka! 🙂

    Kram!

  3. Jag såg dig på stan idag forni, ville bara säga att du va så jäkla snygg! Flawless från topp till tå till och med när du går och bär på världens största paket. Puss!

    1. Haha VA! Jag som var sååå risig och irriterad på mitt jävla jättepaket… haha men tack <3

  4. Hej! så fint ni har det hemma i er nya lägenhet verkligen! ska bli spännande att följa hur det går med inredning osv! Vet att du inte vill berätta för mycket om din pojkvän i bloggen men hade varit väldigt kul att höra vad han jobbar med. Också hade det varit intressant att höra hur ni gör med gemensam ekonomi osv iom att ni har köpt lägenheten tillsammans! Jag tror det är många som hade velat(om man kan rent ekonomiskt) köpa en lägenhet med sin partner man kanske inte alltid vågar pga av risker osv, så hade varit väldigt kul att höra hur ni gjorde och om ni delar på allt rakt av eller hur ni gör:) tycker verkligen det är härligt att läsa din blogg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi