Skönhetssnack

Jag har fått väldigt mycket frågor om var jag gör diverse skönhetsbehandlingar så jag tänkte att vi skulle gå igenom de jag gjorde inför Ibiza och Nelly Pool Party för några veckor sedan! Det var länge sen jag kände mig så snygg faktiskt.

IMG_6465

img_6470_2-768x1024

img_9809-682x1024

y8b5781

img_9837-682x1024

img_0010-682x1024

Spraytan

Min spraytan gjorde jag hos LudmilaSkeppargatan. Ludmila är känd inom blogosfären för att göra Stockholms bästa spray tan. Petra och Janni är två ständigt solkyssta människor som har gått till henne mycket. Hon är härlig, avslappnad och riktigt vass på sitt jobb. Jag är väldigt nöjd och kommer garanterat gå tillbaka! Prisvärt också.

Ögonbryn

Jag gör mina ögonbryn hos Emelinda på Altoego på Birger Jarlsgatan. Jag har gått till henne och noppat mina bryn i fem år. Hon känns som en kompis och jag kommer att gå till henne så länge vi båda är vid liv (och hon orkar jobba haha…).

Ögonfransar

Jag gör mina fransar på samma salong som jag fixar mina naglar på. Tjejen som gör mina fransar heter Ida Holmgren och hon är supergullig, låter mig alltid lyssna på podcasts ifred och blir inte sur när jag somnar och typ pratar i sömnen hehe. Ni vet ju vid det här laget hur snygga mina fransar är, men på hennes hemsida och Instagram kan ni se fler bilder på fransar som hon har gjort!

Manikyr

Manikyr med shellack hoppas jag att ni har koll på vid det här laget. Jag har gått till Emilia för manikyr i fyra eller fem år och hon är en av de viktigaste personerna i mitt liv. Jag trodde på riktigt inte att det fanns så duktiga personer på naglar. Så himla tacksam för att hon finns. Även hon känns ju som en kompis eftersom jag träffar henne en gång i månaden och har gjort det i så många år.

Pedikyr

Pedikyr gör jag på Spa by Us som är ett spa på Riddargatan som Margauxs supergulliga kusin äger. Alla tjejer som jobbar där är himla trevliga och min pedikyr blir alltid som jag vill ha den. Dessutom har de ALLA färger på shellack/gellack vilket är väldigt viktigt så att man kan matcha med naglarna :)))

  1. Wohoo bokade direkt fransar till nästa vecka! fanns inga tider innan midsommar på de ställen jag kollat 🙂 TACK!!

  2. tack tack tack för tips på bra ställen i sthlm! är ju dags för helkroppsrenovering snart känner jag 😉

  3. Hej! Älskar din outfit på de två översta bilderna! Får man fråga vart du köpt de matchande toppen och byxorna? =)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi