FLOS

IMG_6721

Hur vacker är inte vår nya lampa från Flos som vi äntligen fick hem i helgen? Det är som att den är gjord för att stå i vår lägenhet. Gud vad kul det är med inredning! Nu väntar vi på soffbord och soffa men soffan tar någon månad till, tyvärr. Dessa leveranstider alltså… Sen ska lampan få stå med dem <3

  1. Om du någon gång slutar att jobba på devote och vill byta yrke så hade du varit en väldigt framgångsrik inredare, om du skulle vilja, tror jag. Så fint du, eller ni, gör!

  2. Bredvid din ursnygga lama från flos (som jag btw skulle kunna dö för) har du ett skitsnyggt vägghängt skåp, vartifrån? 🙂

    Kram

    1. Jättefin lampa. Liknande skåp finns hos Ikea, serien BESTÅ. Man kan bygga ihop dem som man vill, tips: googla och inspireras :-).

  3. Jättefin lampa, jag brukade jobba med Flos lampor förut. Jag jobbade på Kinnarps interior och hade hand om många desing märken. Grymt fina lampor hos dom.

  4. Snyggt! Jag undrar också varifrån det vägghängda skåpet kommer? Kram till dig du fina människa

  5. Kollade snabbt på bilden och trodde att det var lampskärmen som låg bredvid 😀
    Tänk vad en trötthjärna gör ibland 🙂

  6. Hej fina! Har en fråga som egentligen inte hör till detta inlägg men i alla fall, på många bilder har du en brun ögonskugga och jag har även läst att du använder chanels ögonskuggor, vilken färg är det? skulle gärna vilja köpa en likadan, sååå snygg! puss

  7. Hej fina Michaela! Jag har följt din blogg läänge nu och jag älskar den 🙂 Jätte jättemycket! Din bok också! Så bra verkligen!

    Nu till en fråga jag har, vet inte om du hinner läsa alla kommentarer du får men om du orkar läsa detta vore det asfint verkligen.

    Jag har träffat en kille. En riktigt fin en. Problemet är att han bor i Stockholm och jag i Göteborg… Vi träffades på en fest via gemensamma vänner, klickade jättebra kysstes redan första kvällen osv. Sen bytte vi nummer, det var han som vågade fråga haha och sen dess har vi smsat och pratat i telefon typ varje dag. Vi pratade om att ses igen och det gjorde vi också. Jag åkte hem till honom och det var den mysigaste helgen ever. Det känns så bra med honom och han verkar tycka om mig med. Men… Vi bor som sagt, vad kan det vara 45 mil ifrån varandra… Vi har pratat lite om det och han tycker att det är för långt emellan och han är typ rädd för att få känslor för mig eftersom han typ tycker det är så jobbigt med avståndet (han hade haft nåt distansförhållande innan som enligt honom inte funkat särskilt bra)
    Han har jobb där uppe så vet inte hur flyttbar han är. Men jag tog nyligen studenten och har mest bara ströjobbat lite så jag kan faktiskt tänka mig att flytta… Innan vi träffades hade jag faktiskt planer på att bo någon annanstans, men var visste jag inte då. Jag kan både tänka mig att börja plugga eller jobba nånstans.

    Så, vad ska jag göra tycker du?
    Jag tycker om den här killen jättemycket men vet inte vad jag ska göra? Är det värt att satsa eller inte? Hur ska vi gå vidare från det här liksom?

    Många kramar Anna

    1. Nu är jag inte Michaela, men jag säger bara kör! Du har inget att förlora. Du kanske inte ska kasta dig huvudstupa till stockholm då ni kanske inte ska flytta ihop direkt. Men var öppen för tanken om en flytt och gör honom öppen för det. Tycker inte avståndet ska hindra er 🙂

      1. Jag håller helt med dig! Kör tjejen, livet är för kort för att gå miste om stor kärlek! Man måste verkligen våga för att vinna.

  8. Jag har precis fått hem min Flos lampa men jag får inte skruvarna att passa på foten. Hade du problem att få i dina tre skruvar som följde med?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi