Lunch med Max och deras nya superburgare

     

 

Idag var jag på presslunch i Max provkök för att testa deras nya burgare. De har tagit fram ett brioche-bröd bakat av ett svenskt bageri (tog sex år att hitta någon som kunde göra det här brödet lokalt!) och nya burgaren innehåller cheddarost, rödlök, mayo, tomat och en jalapeno-salsa. Den var SÅ JÄVLA GOD speciellt med crispy fries vid sidan av, helt klart en bättre lunch i mitt liv!

Nu är det matkoma på kontoret som ni kanske förstår… Har ändå tusen mejl att svara på…

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi