We’re going to Ibiza

     

 

Nu åker vi på Nelly Pool Party – till Ibiza!!! Äej orkar inte vad najs det är att leva <3!!!

  1. Wow vad vacker du är, ha så kul! En fråga, ditt fina halsband, vet du om kedjan är 40 cm eller 60 cm? Ska köpa det i studentpresent åt min syster och vill gärna ha samma längd som du har. Puss!

  2. Åh fina du, jag läste precis ut din bok och det är nog det absolut finaste, ärligaste och gripande jag någonsin läst. Känns som att du på pricken beskriver hur allting känns. Och idag sitter jag här, ganska så himla krossad av en sån där dag när man känner att livet är omöjligt utan honom samtidigt som man vet hur skadad man blir om man väljer att stanna kvar. Då hjälpte din bok! Gud vad jag önskar att jag hade en vän som du. Tusen kramar!

  3. vet du vem jag tänker på att du liknar, lejonkungens fästmö i början av känn en doft av kärleken-scenen : D har du hört de förr?? det är nåt med blicken, vacker är du iaf, hehe
    kram anna

  4. Hej,
    Jag är som du; jag älskar att skriva om det som känns. Speciellt om kärlek. Problemet är att jag inte vågar publicera mina texter någonstans utan jag har alla gömda för mig själv i olika böcker och på datorn. Hur vågade du publicera din bok om kärlek? Den handlar ju om människor som uppenbarligen förstår att det handlar om dem. Hur förhåller man sig till det?

    Mycket tacksam för svar! Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi