Drömmiga matplatser och en byrå till salu

IMG_6429

I helgen postade Sanna, som jobbar med Metro Mode Home, den här bilden från sitt (tror jag?) kök. Gud så snyggt det var tycker jag, verkligen mitt i prick. Kanske är det för att det är samma matgrupp som vi kommer att ha i vår nya lgh som jag blev så inspirerad, och vasen på bordet fick jag ju av D i Alla hjärtans dag-present. Åh, i helgen går verkligen flyttlasset!

NU kan jag däremot inte blogga mer för jag måste fortsätta packa ner (skor just nu) men tänkte bara säga att vi har fortfarande en byrå kvar om någon är intresserad (vi har verkligen valt att göra oss av med allt och börja om på ny kula 🙂

2

Byrå Ikea, valnöt med frostat glas. 8 lådor, modell ”Hopen”. 160x50x86cm
Nypris: 4000 kr
Pris: 500 kr
Hämtas på Östermalm torsdag eller fredag, mejla michaela@devote.se!

  1. Så himla kul med nya möbler! Vi gjorde i princip samma sak när vi flyttade för ett halvår sedan, men det ser fortfarande ut som ett flyttobjekt.. haha! kan inte stressa fram det! Känns som att nya lägenheten blir mer ljus och luftig? Medan förra kanske hade lite mer tyngd i det mörka? Ska bli superspännande att se!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi