En tisdag mitt i livet

Igår hade jag en föreläsning, blev intervjuad av DI och sen hade jag sex möten på rad. När jag kom hem stod flyttpackning och mer jobb på schemat. Idag fixade jag fransarna innan jobbet (sov prick hela timmen) sen iväg på ett möte, jobb, lunch, tre till möten och så hämtade jag massa paket på posten. Väl hemma märkte jag att jag glömt nycklarna. Sånt som bara inte får hända när man släpar hem paket helt svettig från stan. Gick till D’s jobb och hämtade hans nycklar, kom hem och jobbade lite mer. Vi lanserar nya devote den här veckan men mer om det imorgon när det är bättre fungerande (devote ligger nere till och från detta dygn pga uppdateringar). Till middag åt jag en korv med bröd och nu kollar jag på Hollywood-fruarna.

Och ja, det var det hele. Har absolut ingen aning om vad jag ska skriva om den här veckan för jag har så mycket med jobbet och flytten, men till helgen är jag tillbaka i vanlig takt gissar jag.

Puss!

  
Om man ändå åt en middag i marrakech nu :-)))

  1. Hej! Ville bara säga att jag går igenom en så jobbig period just nu med mycket hjärtesorg, ångest och komplicerade känslor och relationer. Din och Dashas pod hjälper mig så mycket och det känns som att jag har en egen psykolog i mobilen som ger mig massa råd/förklaringar. Snälla börja podda igen ❤️

    1. Deras podd hjälpte mig också såå mycket när jag mådde som värst. Bästa podden ❤
      Hoppas allt blir bättre för dig och löser sig Rebecka!!❤

  2. Oj vilken intensiv dag! Tycker att du gör ett otroligt bra jobb som orkar med så många bollar i luften samtidigt! 🙂 Spännande med nya devote, än så länge ser det vääldigt bra ut tycker jag 😀 hoppas du har en fortsättningsvis härlig kväll!

  3. haha guuu blev alldeles matt i huvudet av dina hektiska dagar. Möten är ju sjukt påfrestande, sex stycken!?? och trevlig måste en va med ;O

  4. Känn ingen press på att ”blogga på bra” dom här dagarna. tycker inte du ska känna att du måste prestera även i bloggen utan den ska ge dig en paus i din stressiga vardag istället 🙂

  5. Vill bara helt spontant berätta om hur mycket jag tycker om din blogg. Trogen läsare och mitt hår har jag kommit på påminner om ditt (det där med att det fastnar sådär bakåt, haha!). Kram på dig!

    /M

    hellomollyb.blogspot.com

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi