Soffor i blåa nyanser

IMG_6244

Magisk soffa från Gina Tricots showroom, bilden är lånad av @lisaolssonblog

Vi hittade vår soffa till lägenheten för flera veckor sedan, men har inte beställt den än då vi väntat på att kanske få beställa ett visnings-ex till rabatterat pris. När vi skulle titta på den igår hittade vi en till soffa som vi blev heeelt förälskade i. Mörkblå i tonen, stor, mjuk och hög. Är det inte väldigt vackert med blåa soffor? Den andra vi har hittat är ljusgrå, vilket jag också tycker är himla fint. Drömmen vore ju en soffa som den ovan, i blå sammet, men den typen av soffor är tyvärr för små får vårt nya vardagsrum – vi behöver typ världens största soffa haha.

Vardagsrumsbord beställdes dock i förra veckan, ni får se bild när det kommer! Bara två veckor och en dag kvar :)))

  1. Alltså en blå soffa är ju drömmen! Så himla fint , min farmor hade världens finaste men min bror fick ärva den eftersom jag inte hade egen lägenhet då 🙁 ska lätt köpa en blå när jag ska köpa ny!

  2. Gud så spännande det är att följa er när ni inreder er nya fantastiska lägenhet!! Jag bor i studentlägenhet nu och bara drömmer till dagen jag också köper en drömmig lägenhet!

  3. Mikaeeela!! Jag letar efter en typ ljusgrå soffa till ett väldigt stort vardagsmrum, låter som den du pratar om möligtvis? Vart hittar du inspiration till nya hemmet, hjäälp!

  4. Så himla fint! Är en älskare av vitt, men jäklar vad häftigt det kan vara med starka färger också 😀 Hoppas du får en riktigt härlig fredag! Kramar

  5. Hej fina Michaela!

    Vilken vacker soffa, du råkar möjligtvis inte veta vart den är ifrån :)?

    Kramar!

  6. istället för en stor soffa tycker jag (obs! min smak sa dont get me wrong här) mer om att ha 1. antingen en soffa och olika stolar, puffar, fåtöljer etc eller 2. tva soffor i vinkel eller mittemot varandra. känns mer kommunikativt och dessutom är man mer flexibel att eventuellt möblera om eller anpassa när man flyttar vidare. vi ska också flytta och jag kommer möblera med en soffa, 2 mysiga fåtöljer och 2 puffar! värt en funderare 🙂
    men – vad ni än gör – GRATTIS till nya och underbara lägenheten!!! kram

  7. Kolla på soffan Björnen från sweef, vi har den i mörkblått och är jättenöjda! Världens härligaste soffa!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi