Sista bilderna från Marrakech

IMG_5910

Vår sista dag i Marrakech vaknade vi upp med huvudvärk efter gårkvällens dansande. Så vi tillbringade förmiddagen vid poolen.

IMG_5920

Jag ville ha en bild på mig i min vackra klänning, men blev lite störd av min kära pojkvän, som verkligen älskar att bada haha.

IMG_5930

Vi tog oss till ett närliggande hotell för att äta lunch vid deras pool, men lunchen var nästan slut så vi gick vidare. Vackert ställe.

IMG_5966

Vi åkte häst och vagn till nästa ställe! Mest en rolig grej, annars är överlag alla typer av transportmedel inte min grej pga illamående. Kan inte ens åka fem minuter i en bil längre.

IMG_5990

Hungrigt gäng.

IMG_5967

Vi åkte till ett av de lyxigaste och härligaste hotellen jag besökt för att äta lunch. Wow vad fint och harmoniskt det var.

IMG_5932

Jag åt en myyycket god pasta.

DSC02760

Efter maten frågade servitören om vi ville ha efterrätt men det orkade vi inte, så kom han ända in med dessa miniefterrätter? Med guld på, så himla vackra.

IMG_5934

Här var deras efterrättsbar dit man kunde gå och välja ut efterrätter om man ville = livets dröm.

IMG_5991

Killarna drack drinkar efter maten medan jag och Amanda tog en eftermiddagslur…

DSC02764

På kvällen gjorde vi oss i ordning för att gå ut och äta resans sista middag! Jag var klädd i hellång klänning från Bubbleroom.

IMG_5972

Mitt team. <3

DSC02778

Vi gick till en av Marrakech trendigaste restauranger, där såg alla tjejer ut som en Kardashian-syster, guldsmycken flödade och Chanel-väskorna hängde på rad. Alla kedjerökte inomhus medan man tittade på fantastiska magdans-shower. Det var alldeles fantastiskt.

DSC02776

Jag och Amanda åt sushi.

IMG_5974

Medan vi tittade på de olika showerna, allt ifrån balettinspirerat till en hel akt med bara Beyoncé-låtar, dog då.

IMG_5976

Jag och Shoan!

IMG_5993

När klockan var halv två rörde vi oss hemåt. Egentligen hade vi nog alla velat festa till det ordentligt eftersom stället var sååå härligt, men ska man flyga hem dagen efter får man ta sitt förnuft till fånga… 🙁 🙂

IMG_5994

Hej då Marrakech och tack för en av de bästa resorna i mitt liv!

  1. Wow, vilket snyggt par ni är Michaela!!! *hjärtögonemoji* (där blir det ju garanterat vackra barn!)

  2. Nämen, din pojkvän!!!! På bild?!?!? I bloggen?! Haha wow, äntligen ett ansikte på den omtalade killen 😀 Och Marrakech ser uuunderbart ut! <3

  3. Vilken fantastisk resa ni har gjort och va fina ni alla ser ut tillsammans. Underbart att få se! Stor kram och försök borsta av dig alla onödiga kommentarer. Låt inte någon annans dåliga energi dra ner din härliga som vi får ta del av varje dag! <3

  4. gud vad najs! åker till marrakech om en månad och kände mig sjukt deppig efter en negativ kommentar du fick om marrakech innan du åkte. NU känner jag mig däremot jävligt pepp igen!! =)

  5. Så fina ni är och vad underbart ni ser ut att ha det!! 🙂 Förresten vart har du köpt den galet snygga orangea klänningen? Tack för en superfin blogg fina du. Kram

  6. Gud vad härligt ni verkar ha haft det! Kul att se en bild på din kille också, han både ser ut som jag tänkt mig och ändå inte. Snyggt par är ni i alla fall och han verkar göra dig väldigt lycklig och balanserad. Två tummar upp för det!

  7. Härliga bilder och vad fina ni är alla fyra! ÅH längtar halvt ihjäl mig efter i sommar nu då jag också ska åka utomlands, värme – ja tack! 🙂

  8. Gud jag fick världens chock när du la upp en bild på din kille. Hade aldrig kunnat tänka mig att det skulle vara D som jag gick i samma klass som på högstadiet. Världen är allt bra liten! Skoj 🙂

  9. Hej, ska till Marrakech nästa vecka skulle uppskatta om du kunde berätta vad detta ställe heter? Ser så trevligt ut!

  10. Hej, vad heter middags-restaurangen? Har precis bokat in en april-resa till Marrakech och är tacksam för tips!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi