Pressdag

    

   

Idag har jag tagit med Margaux på hennes första pressdag! Det är pressvecka den här veckan vilket betyder att alla presskontor bjuder in media för att spana på nästa säsong. Margaux blev spådd av en spådam (!) hos AWB, sen åt vi burger & lobster(rolls) hos Presskontakterna. Vi åt lite för mycket så satt kvar en timme och snackade skit med tjejerna där. Efter det besökte vi Patriksson Communication där jag ville ha ALLT följt av ett stopp hos Spoil Concept, Molino PR och slutligen Sophie by Sophie. 

En underbar dag där jag fick träffa massa människor jag tycker om, klämma på en hel del vackra ting samt äta massa med god mat. Tack alla inblandade för min härliga tisdag!

När jag kom hem bjöd jag över mamma och pappa på fika så hade jag ställt fram massa fina grejer som de fick ta med sig hem om de ville, håller ju på att rensa inför flytten 🙂 

Nu ska jag pussa på min kille. Puss!

  1. Snalla, rara, vackra Michaela. Kan inte du svara pa vilka ogonskuggor du anvander for din mjuka vardagsmake? Skulle bli sa glad!

    Kram Kram Kram

  2. Hej!

    Jag har länge varit taggad på att blogga och startade för några dagar sedan en blogg på devote men jag har sådana problem med att få ordning på designen som jag vill ha den. Finns det någon lättare guide förutom ”hjälp” fliken för jag hittar inte alla svaren jag behöver där.

    Massa kramar 🙂

  3. Michaela : ) du får gärna meddela vilket täcke och kuddar det blev. Är också i behov men så lost i den världen 🙁

  4. Hej!

    Jag behöver verkligen hjälp! Jag känner mig så himla missnöjd med min garderob och har sällan prioriterat att shoppa. Nu vet jag inte vart jag ska börja någonstans. Har länge tyckt att du alltid är så himla elegant och snyggt klädd och skulle gärna vilja ha tips på vart jag ska shoppa. Gärna budget eller typ ”mellanklass”. Jag gillar det stilrena och eleganta men vill samtidigt att det ska vara ganska avslappnat och inte tantigt liksom. Ganska basic men med snygg design. Det är så svårt!
    Snälla, kan du inte ge mig lite tips på affärer/märken jag kan kolla in? Hade varit supertacksam.

    MVH, en vilsen själ i kläddjungeln.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi