Michaela testar: Swiss Skin Renewal

IMG_6248

IMG_6250

Nu var det ett tag sedan jag testade och recenserade en skönhetsprodukt i bloggen så därför känns det jätteroligt att få testa (och om två veckor recensera) en riktig vinnare på skönhetsmarknaden – Swiss Skin Renewal. Swiss Skin Renewal är en ansiktsborste med nålar (!!!) som fungerar mot akne, ytliga ärr och rynkor. Nu har jag som tur är inte problem med rynkor, men som ni vet har jag problem med akne och främst nu för tiden mina ytliga ärr på ena kinden. Det ska bli väldigt spännande att se om den här produkten kan råda bot på mina problem.

Extra spännande med tanke på att de i förra veckan vann pris för ”Årets Innovatör” på Swedish Beauty & Cosmetics Award! Bådar helt klart gott.

När jag fick produkterna av FredrikSwiss Clinic så berättade han för mig hur viktig regelbundenheten är när man använder skönhetsprodukter för att se resultat. Det känns som ett klassiskt misstag många av oss gör, vi missar någon dag eller så byter vi produkter för ofta. Visste ni till exempel att det tar runt tre månader för din hud att vänja sig vid en ny ansiktskräm? Och med den här rollern ligger just vikten vid att inte missa någon dag utan verkligen göra det ordentligt. Så det ska jag göra nu!

  IMG_6253

0,2mm nålar har denna borste. Det finns även 0,5 och 1,0mm.

IMG_6251

I fem till tio dagar i rad ska man varje kväll rulla ansiktsrollern under fem minuters tid över sitt rengjorda ansikte. Efter fem minuter applicerar man ansiktskrämen och efter de dagarna man använt den (jag tänkte köra en vecka i rad) så vilar man huden lika länge. Alltså: en vecka i sträck använder jag ansiktsrollern, sedan vilar jag en vecka, sedan kör jag en vecka osv. Och så håller man på till man uppnår ett resultat man är nöjd med.

Swiss Skin Roller gör små mikrokanaler i huden och triggar igång kollagenproduktionen samt lurar huden att tro att den är skadad. På så sätt startas läkprocessen och produktionen av ny hud. Nålsticken från rollern gör att huden blir 300 gånger mer mottaglig för serum, gel och krämer – därför ska man direkt efter nålbehandlingen applicera Swiss Rejuvenator.

Det känns ju sjukt spännande att rollern med sina små nålar ”tar sönder” huden, och sedan med hjälp av krämen ”lagar” huden medan den vilar under natten. Jag påbörjade min behandling i måndags och det började kittla och pirra i huden nästan direkt. Jag hoppas att det betyder att det funkar!

Om ni är intresserade av Swiss Skin Renewal kan ni köpa kittet med ansiktsrollern + Swiss Renuvejator för 960kr här. Det är fri frakt + resultatgaranti (!).

  1. Hej forni!
    Jag har ett komplex som stör mig otroligt mycket i vardagen, mina bröst. Min fina underbara 70c kupa som egentligen matchar min 15 cm långa kropp fantastiskt. Men pågående av media och porrindustrin så känner jag mig så otillräcklig och jag jämför mig med all silikon i världen. Snälla hjälp!!

  2. Ett annat tips är att gnugga fint salt i ansiktet lite då o då. Då slipper man konsumera såna här typer av produkter och dyra crèmer med mängder utav konstiga ingredienser.

  3. Hur gammal vill du vara när du skaffar barn? Om du fick drömma? Hur ser D på barn & familjeliv? Skulle vara spännande att höra, du har ju alltid skrivit så varmt om just barn och att du vill ha det tidigt

    1. Märka ord är kul.:) Jättebra om du gillar rynkor, och så kan du strunta i de som vill förebygga/minska sina? Kram

  4. Har använt derma rolle i 1 år .Jag har haft acne ärr på höger sida dem har bleknat och blivit mycket.men jag har använt den var 14 dagar och har funkat. Men jag ska börjar använda den i en hel vecka.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi