After work-firande, grillkorv och äventyr med min Mini.

IMG_6172

Såhär snygg var jag i fredags morse efter att jag hade sminkat mig 🙂 Hade världens snyggdag – YES!

IMG_6175

På jobbet rensade vi våra förråd och jag hittade den här gamla pappdockan föreställandes mig (när jag var ansiktet utåt för Wranglers ”Jess”-jeans 2012!).

IMG_6174

Efter jobbet var det dags att smita på AW!

Dasha_Forni

Vi hade födelsedags-aw för att fira Dasha!

Dasha_Forni2

Av mig, Margaux och Maxinne fick hon en kruka från Skultuna som hon önskat sig!

IMG_6178

Efter några timmar gick jag hem för att äta middag. Jag hade fått ett grill-bud tidigare på dagen från Lithells, så vi stekte på korvar därifrån!

IMG_6180

Som vi åt tillsammans med bröd, bbq-glaze, picklad rödlök, basilika-coleslaw och majskolvar. Mums!

IMG_6183

I lördags vaknade jag klockan åtta (!) utvilad och redo för dagen. Jag drack kaffe och kollade på Nyhetsmorgon i soffan i väntan på att min karl skulle vakna… hur vacker är inte färgen på mina naglar btw? Disconaglar! Gjorda hos Emilia as usual.

IMG_6185

Sen var det dags för frukost!

IMG_6189

Efter en förmiddag hemma med dans i duschen och rensning hemma så promenerade jag ner till Riche för att äta lunch med det här absoluta favvohjärtat <333

IMG_6195

Jag åt köttbullar!

IMG_6191

Så drack vi bubbel och pratade om jobb, mestadels, och lite skitsnack också.

IMG_6198

När vi sagt hej då bestämde jag mig för en promenad på stan… här fotar jag mig själv på H&M där jag även hittade en snygg topp! H&M har för övrigt väldigt mycket fint just nu…

IMG_6197

Sen testade jag parfymer tills jag fick ont i huvudet haha.

IMG_6206

På kvällen åt vi charkisar! Tryffelsalami, chilisalami, basilika, marmelader, parmaskinka, bröd, kex, tryffelolja och en caprese-sallad! JA TACK!

IMG_6212

Mannen min gjorde en MAGISK rätt bestående av detta: bresaola, ruccola, parmesan, salt, peppar och så knepet: tryffelhonung!!! GÖR DET HÄR HEMMA! Det var magiskt gott.

IMG_6209

Sen snackade vi skit och drack pangvin. En drömlördag.

IMG_6221

I söndags åkte vi ut till Sickla Köpkvarter för att titta i inredningsbutiker!

IMG_6217

Det här var ett vackert arrangemang tycker jag.

IMG_6214

Det här brickbordet gillade jag, så himla praktiskt med en bricka som man kan ta på och av bordet? Jag gillar brickor. Prisvärt var det också, och så kan man ju ha det på balkongen när vädret tillåter! Hit eller shit?

IMG_6216

De här bollarna gillade jag också, som sittpuffar eller fotpallar, vad säger ni?

IMG_6224

Sen hoppade vi in i min Mini som jag har lånat, köpte med mig en juice och så åkte vi till Täby där D’s föräldrar bor.

IMG_6232

Vi åt oxfilé med tzatziki, mangosalsa, fransk potatissallad och en vanlig sallad. Det var sååå gott som alltid.

IMG_6239

Sen tog vi Minin hem till stan igen! Visste ni att man kan låna en Mini för 1995:- i månaden? Så prisvärt!

Uppdatering: Precis som jag skrev ett par bilder upp så är bilen lånad av Mini, jag och Joanna har alltså fått låna den av dem och betalar inte för det lånet. Blev ett jäkla liv i kommentarsfältet vilket jag tycker är lite onödigt med tanke på att jag alltid är väldigt tydlig med samarbeten gentemot er läsare, och upplevde att det framgick att jag fått låna den av dem även här, men tydligen inte. Nu vet ni i alla fall 🙂 Kram!

IMG_6203

På kvällen tittade vi på Johan Falk och åt chips – härligt att det är ljust så länge nu för tiden.

  1. Om lånet av bilen var sponsrat, kan du inte skriva ut det i inlägget då? 🙂 Blir en så enorm irritationsfaktor för mig som läsare att fundera över småsaker som det. Det känns inte naturligt alls att du slänger in information om hyreskostnaden mitt i en text utan att skriva att det är ett samarbete…. Eller så har du hyrt den, och det är ju fine 🙂 Men man är skadad efter alla jobbg produktplacering som flyger runt i bloggarna.

    1. Och då måste jag fråga, VARFÖR är det så viktigt för dig att hon skriver ut om det är sponsrat eller inte? Hur kan en sån sak bli en sån enorm irritationsfaktor, och varför ens orka fundera över småsaker som det? Blir trött av att läsa alla trötta, smågnälliga kommentarer som dessa som verkligen inte bidrar till nån god stämning här. Förstår att Michaela blir trött och ledsen som hon har skrivit, vem skulle inte bli det? Snälla människor, försök att vara glada istället! Varför inte vara glada för Michaelas skull om hon får en hyrbil sponsrad (även om hon inte skriver ut det, kunde inte bry mig mindre faktiskt!) Lev livet, och om mungiporna åker ner – kom på dig själv och klistra på världens fakking fejkleende istället, det hjälper ska du se mot det där bittra som kommer krypandes ibland! Puss

      1. För att hon, om det är sponsrat, får ersättning för denna reklamen och därför ska skriva ut det. Du förstår inte varför det är ett irritationsmoment men jag förstår inte huuuuur det kan vara svårt eller jobbigt att skriva ut att det är spons. Som du säger, det är en småsak. Så varför inte bara följa lagen och märka sponsrade inlägg? 🙂 Det här gäller verkligen alla bloggar, värst tycker jag det är med storbloggar som inte märker spons och sen försvarar sig med att de inte förstår lagen eller vet vad de bör göra osv. Om man bloggar så borde man ju veta vad det är som gäller. Att märka spons = liten grej som ökar trovärdigheten hos en bloggare till 1000 %. Tycker better bloggers skriver bra om det här http://betterbloggers.se/category/pr-och-annonsering-i-bloggar/ .

        1. Ah, ok, då förstår jag. Sorry för min oallmänbildning angående lagar och paragrafer 🙂 Kram

  2. Hej Michaela,

    vad är länken till att hyra en mini? har googlat men kommer bara till diverse biluthyrningar och inte till de speciella erbjudandet.

    Tusen tack,
    Philippa

  3. men åh vartifrån kommer de fina setet på sista bilden? Såg SÅ mysigt men samtidigt pangsnyggt ut..

  4. Håller med Linnéa om att man genast tänker ”Är bilen sponsrad..? Varför framgår inte det i så fall?”. Bloggskadad antar jag 😉 men sånt man kan haka upp sig på. Följer man din blogg känns det märkligt att du skulle hyra en bil, det känns inte som något du har behov av.

    1. Hej!

      Jag och Joanna på Nouw har fått låna bilen över hela våren. Eftersom att jag tog körkort med Mini har jag haft en dialog med dem sedan dess och de har sagt att jag kan låna en bil från dem om jag vill – vilket jag tyckte passade bra nu i samband med vår flytt och allt!

      Kram!

  5. Mikaela! Vill bara säga att din blogg är fantastiskt på alla vis, du verkar så klok och SÅ snygg jämt!!!!!! Massa inspiration, kläder och mat! Tacka vet jag dina måndagsinlägg förmiddagarna på jobbet

  6. Hej Michaela! Jag undrar lite över din Stella McCartney väska, ska åka till Stockholm i helgen och är så sugen på att köpa just en sådan! Undrar vilken modell du har och vad den kostar? Finns den fortfarande att få tag på? Vet att det var ett tag sedan du köpte den! Men jätte tacksam för svar. Stor kram

  7. Såååå snygg!
    Förresten, kan inte du göra ett inlägg med dina bästa tips på att rensa?
    Kram!

  8. Gillar verkligen dina helg-sammanfattningar. Känns som att du har världens härligaste liv 😉

    Tittar du på Ernst i Toscana ikväll förresten? Jag har precis som du rest en del i Toscana och Italien och dööör av längtan dit…

  9. Jag älskar att du säger att du hade en ”snyggdag” Så var du lika bländande vacker som vanligt!! Men jag förstår ändå precis vad du menar! 😀

  10. ÅHH all denna fantastiska MAT!! Och jag älskar verkligen det faktum att du är en sån livsnjutare 🙂 Så härligt och man blir så inspirerad att typ älska livet! <3

  11. Var är den beiga tröjan ifrån? Du kanske har skrivit det i något inlägg redan men kunde inte hitta 🙂

  12. Hej super söta M! Vilken härlig helg du ser ut att haft. Blir så gla av dina fina bilder. Den beiga tröjan vart är den ifrån? Är det cashmere?:) Kramis

  13. Vilken snygg sminkning! Kan du inte visa vad du använder för sminkprodukter? Är mest nyfiken på foundation, primer och Ögonskuggan!

  14. Håller med ovanstående kommentarer: skriv ut om inlägget är sponsrat! Att säga man inte kan marknadsföringslagen är ingen ursäkt. Det verkar som att bloggare inte tänker på att utöver lagbrottet så sänker smygreklam även personens trovärdighet. Gör om, gör rätt!

  15. Hur är det möjligt att äta kött till VARJE mål? Förstår inte hur man gör för att inte ens reflektera över sitt köttätande, vilket lidande det skapar och vilken påverkan det har på naturen osv osv. Mvh Maria

    1. Ser du varenda mål jag äter under hela veckan? Frukost, lunch, middag? Du reflekterar inte kring att jag kanske äter vegetariskt måndag-torsdag? Eller att jag äter allt ekologiskt och närodlat? Kom inte och ha spydig attityd i mitt kommentarsfält utan att ha en aning om hur jag lever mitt liv. Blir riktigt trött.

      1. Ekologiskt eller närodlat – djuret har oavsett tvingats dö för att hamna på din tallrik. Det absolut värsta en kan göra mot en människa gör vi dagligen och gladeligen mot djur, tycker det är så skevt och tycker att det är värt att fundera på. Särskilt med tanke på hur lätt det är att äta vegetariskt, det innebär ju inte döden direkt, vilket det ju gör för djuret. Med ”varje” refererade jag till inlägget ovan där ja, varje, mål innehöll kött. Bara för att man kritiserar och ifrågasätter är man inte spydig.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi