Pierre Robert

DSC02510

DSC02515

DSC02520

DSC02523

DSC02545

De första dagarna i Marrakech bodde vi på ett resort utanför stan, så då passade det utmärkt att börja varje morgon med yoga i takt med att solen började värma. Det är dessutom så otroligt härligt att gå upp på morgonen, sätta på sig sköna träningskläder och sträcka på kroppen likt ett djur. Aldrig mår jag så bra som de första minuterna under min morgonyoga.

I alla fall! Innan jag åkte hade jag fått hem Pierre Roberts nya sportkollektion i världens alla färger för att testa den under min resa. Pierre Robert säljs i dagligvaruhandeln – Ica, Hemköp, Coop m.fl.

Deras sport-bh finns i flera olika färger, jag har en rosa och en gul, så är de vadderade och supermjuka vilket passar bra för yoga, långa promenader eller löpning som är det jag brukar syssla med (obs! Passade även utmärkt att bara mysa omkring i vid poolen, hehe, varför känner man sig alltid extra fit bara för att man bär träningskläder? Nåja.).

I samarbete med Pierre Robert kan jag nu erbjuda 30% på deras sportkollektion i deras webbshop. In här och ange ”MICHAELA” i kassan så dras 30% från din beställning. Erbjudandet räcker hela april ut!

Pst! Den sport-bhn jag bär på bilderna kostar 199 kronor och finns här.

  1. Vilken härlig start på dagen med morgonyoga (lät extra härligt att göra det i solen!), tror att jag borde börja med det – för att börja dagen (förhoppningsvis) extra lugn och avslappnad!

    1. Hej Emilia!

      Jag går på känsla. Eftersom jag har yogat i flera år sitter det i ganska bra av sig självt. Annars kan jag rekommendera Yogobe-videos om du vill gå efter något!

      Puss

  2. Vilken storlek i bhn har du? superfin!
    Älskar din blogg!! Kan du rekommendera Marrakech? Är sugen på att åka dit med min pojkvän.

  3. Hej!
    Jag söker parfym och body lotion / den fanns på 1970- talet. Så underbar doft. Letar och letar men finner den ej. Förpackningen var gul och vit. Minns ej vad den hette. Minns att märket var Pierre Robert.
    Någon som vet om den finns fortfarande?
    Tack från annemarie

    1. Det var min favoritparfym och den hette ”Exklusive ”
      Har letat efter liknande sedan dess utan resultat. Har nog dock kommit fram till att den underbara speciella doften är ambra.
      Pierre Roberts ”Exklusive” skulle likna ”Georgio Beverly Hills” men i en mer lättare friskare variant.
      Georgios är enligt mig alldeles för komplex och tung men man kan känna lite av ”Exklusive” i den mot slutet.
      Tipsa mig gärna om du hittar någon ”Exklusive” liknande parfym.
      Heléne

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi