Hemmagjord Pad Thai

IMG_6024.JPG

Till middag ikväll lagade jag pad thai. Jag använde det här receptet men bytte ut salladslöken mot gul lök och la även till bambuskott, ärtskott, broccoli och en hel kruka koriander. Det blev gott men alldeles för mycket mat så min wokpanna svämmade över (!). D löste det dock genom att slänga över allt i en ugnsform och tillaga det sista i ugnen. Jag får alltid panik när jag inte kan följa recept till punkt och pricka och får svårt att tänka själv. När jag inser att jag har för mycket grönsaker och att allt inte kommer få plats i pannan vet jag liksom inte vad jag ska göra? Tur att man lever med en lite mer chillad människa…

Gott blev det i alla fall och nu väntar en dusch innan film, en kopp te och lite choklad. Imorgon är det jobbdags igen och jag längtar faktiskt efter mer än en vecka från jobbet. Det är mycket att göra men det ska bli roligt. Dessutom har jag en ny kollega! Kika in här imorgon så ska ni få en ordentlig presentation av henne.

Puss!

  1. haha EXAKT samma sak hände mig för några månader sedan när jag lagade den jäkla rätten!!

  2. Fast det är ju duktigt att byta ut ingredienser och lägga till annat man tror blir gott till! Och pad thai svämmar ju alltid över liksom.. Ska nog laga det ikväll! 🙂

  3. Åh.. sådär gör jag med. Känner mig sämst då som 1. inte räknade ut att det inte skulle få plats och som 2. inte själv kan komma på en smart lösning på problemet? Gott såg det i alla fall ut att vara!

  4. Every weekend i used to go to see this web site, for the reason that i wish
    for enjoyment, since this this web site conations really pleasant funny information too.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi