Medinan och YSL-trädgården

Igår bytte vi som sagt hotell till The Pearl, som är ett gammalt Delano-hotell med nya ägare i Marrakech. Vi har bott en bit utanför stan första dagarna men idag var första hela dagen i själva staden! Vilken upplevelse! Efter frukosten promenerade vi till Medinan och gick omkring. Jag hittade en alldeles underbar sittpuff i krämvitt som var handgjord här i Marocko i det mjukaste lädret, den kommer att vara så vacker i vårt nya vardagsrum! Jag hade gärna tittat på mer inredning, som lampor och krukor, men eftersom det är ganska hetsigt i Medinan fick det räcka med min sittpuff och en liten kornblå askopp som jag föll för. Efter vår förmiddag där tog vi oss till YSL-trädgården som var helt otroligt vacker, massa bilder kommer så fort jag är hemma igen!

Nu ska jag väcka D som sover bredvid mig, strax blir det middag och magdans-show. Gud vad jag älskar honom, hade lika gärna kunna legat kvar i sängen och tittat på honom resten av kvällen.

Jaja, hoppas ni har en härlig skärtorsdag och njuter av ledigheten! Puss

  

  1. Blev lite sugen på Amandas klänning, har du lust att fråga henne åt mig var den finns att köpa? 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi