NEW IN

IMG_5490

Sprang in i de här beiga skönheterna på H&M för en vecka sedan. Efter att ha tänkt på dem i en vecka bestämde jag mig därför igår, efter att jag suttit i panelen i en Fashion Session på ett event, att ge dem till mig själv i ”bra jobbat!”-present. De är i mjukaste läder och som ni vet älskar jag slip-ins. Längtar tills det blir torrt ute så att jag kan börja använda dem!

  1. Idag är våld vanligare och vanligare i familjer och förhållanden. Idag blir man mer populär om man är smal och fit än om du har några/flera kilon för mycket på kroppen. Idag blir man sedd mer om man ser bra ut i andras ögon. Idag tror man att man blir mer populär och accepterar mer om du utför skönhetsingrepp. Idag måste man ”spela spel” och ”leka svår” för att få den personen du vill och för att denna ska bli intresserad och hålla intresset uppe. Håller ni med mig?

    http://nouw.com/hanshen/vi-lever-i-ett-samhalle-da-tacksamhet-vi-18295555

  2. jag såg dom häromdagen och tänkte att det var typiska michaela forniskor. haha, man har läst bloggen länge nu va..när man börjar veta sånt =)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi