Kvalitetstid

IMG_5707.JPG

Idag efter jobbet träffade jag upp mina älskade föräldrar för en fika på Snickarbacken 7. Intressant hur mycket av ens känslor som bygger på nostalgi och/eller vana. När jag och mamma skulle beställa valde vi rulltårta med chokladsmak med glädje eftersom mormor alltid bakat sådan rulltårta och det nästan aldrig finns på caféer. När pappa kom utbrast han ”åh, rulltårta, shit vad gott!” och lika självklart köpte han sig också en bit. Jag antar att rulltårta med chokladsmak egentligen smakar trygghet, kärlek och sommar på landet för oss.

Efter ett par timmar sprang jag vidare för att göra lite ärenden innan semestern och nu har jag precis slängt mig i soffan efter middagen. Familjen Annorlunda börjar prick nu, älskar det programmet. Trevlig kväll & puss!

  1. Mums! Det baka alltid min mamma, älskart! Men vadå rulltårta? Rulltårta med chokladsmak har ju ett namn; drömtårta! Eller bara vi som kalla de för de?

  2. haha innan jag läste texten tänkte jag verkligen ”åh rulltårta, det var längesen”. Varför har inte fler caféer det? DUMT!

  3. Oh det bakar alltid min mormor. Min morfars favorit, chokladrulltårta :). Jag tycker om rulltårta med hallonsylt också !

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi