Spännande tv-projekt på gång

IMG_5668.JPG

Som ni vet jobbar jag numera även med Familjeliv där det händer en massa spännande saker. Igår hade vi besök av bland annat Anitha Schulman som gjorde succé – resultatet får ni se längre fram i vår!

Himla rolig kontrast för övrigt att jobba med Devote ena dagen och Familjeliv andra dagen. Passar mig utmärkt faktiskt. Puss!

  1. COUNTDOWN! Imorgon lanseras Sveriges mest vågade designstudio som med eklektiska visioner gör uppror mot den skandinaviska minimalismen. Låt dig inspireras av annat än den grafiska paletten, Dagg-vasen och svart-vita posters i överflöd! Förvänta er det oväntade – ELECXON STUDIOS är långt i från lagom!

  2. Jag har en fråga, mest för att du pratar om bröllop och barn med din kärlek, vilket ör underbart. Hur tänker du kring det? Ni kommer vad jag har förstått det som från olika religioner och kulturer? Jag är själv gift med en man från en annan religion och det som man tror inte spelar någon roll(typ bara att barnet får varierande mat och traditioner) kan komma att bli väldigt viktigt för en när man är där. Vore intressant att höra hur du tänker?

  3. Åh vad kul det låter! Ditt jobb verkar helt underbart, njut och fröjdas åt det 🙂
    Vart är denna fina baströja du har på bilden från? Materialet ser jättehärligt ut.

  4. Hej Michaela! Jag ær sjukt nyfiken på dina smink och hudvårdsrutiner. Jag har några favoriter som føljer med mig i hudvård typ dermalogica, men nær det kommer till smink så blir jag snålare och væljer mycket budget eller går till ett stælle och køper allt på en gång (typ mac eller bodyshop). Jag har mer eller mindre problemhy och går bananas med att tæcka øver om jag får en finne, men jag hade gærna velat ha lyster utan att det ser kakigt ut i ansiktet. Tycker att du lyckas så bra med det och det ser så fræscht ut på dig. Så dærfør hade de vart så kul att få en liten inblick i alla dina skønhetsrutiner. Eller i vart fall lite tips på hur man ska børja. Kram Elin

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi