Tio snabba.

Innan helgen gjorde Lovisa och Bea, som bloggar här på Devote, en liten video med mig där jag svarar på tio snabba frågor. Lite fredagstrött som ni kan se, men det bjuder jag på. Puss!

  1. Shit, din stil är så jävla subtilt läcker. Aldrig för mycket, på gränsen till för lite men alltså flawless lady!!!

  2. NÄR VÅRA BRISTER GÖR OSS VACKRA!
    ”Under mina 2.5 år när jag levde med mig själv, så tänkte jag mer och mer ”fan vad mina vänner har haft tur, för det är en gång på miljonen som man träffar någon som älskar en tillbaka lika starkt som man älskar honom”. Jag tappade hoppet rätt hårt om kärleken som man nog förstår när man har detta sätt att tänka, men en dag stod han där framför mig.”

    http://nouw.com/hanshen/nar-bristerna-gor-oss-vackra-18243234

  3. Hej. Först och främst vill jag tacka för en fantastisk blogg och för att du är du. Jag vet att detta inte hör till inlägget men då jag inte vill fråga någon vän/familj så tänkte jag höra med dig. Jag har haft psykiska problem som kommer och går utan att jag riktigt får rätsida på dem under en period. Nu känner jag det är dags att ta nästa steg med att gå till en terapeut/psykolog. Men hur tusan går man till väga!? Hur får jag kontakt? Hur vet jag vem som är bra? Jag bor i Stockholm så tänkte du kanske visste. Hittade inte mejlen men du får gärna svara här (eller mejlen) om du vill :). Tack igen för att du verkar vara en fantastisk människa som delar med sig av både med och motgångar!

    1. Hej Amanda!

      Jag har googlat fram psykolog ett par gånger samt gått via rekommendationer till min sista psykolog. Men googla psykologer i närheten av dig/ditt jobb, sen mejlar du dem och frågar om pris osv. Första gången brukar man få gå gratis eller billigare så då kan man känna på relationen, och om det känns bra fortsätter man. Jag skulle rekommendera dig att testa en vanlig psykolog och en kbt-psy för att känna vilken metod som är bäst för dig! Stor kram

  4. Vad härlig du är! Och så otroligt lik kronprinsessan och Carl Philip! Aldrig tänkt på det förut, men i den här videon var du superlik 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi