Inredning: Ny lampa från Flos

IMG_5137

För ett par veckor sedan la jag och Petra varsin beställning på den här lampan från Flos. Herregud, hur kan man bli så förälskad i en lampa? Kanske för att Petra har tjatat om den sen vi beställde den för några veckor sen, haha, men ändå – den är så jävla snygg. Kommer bli perfekt i vårt nya vardagsrum! Vi har spots i taket men vill jobba med punktbelysning eftersom det är mycket mysigare på kvällarna.

  1. Hej! Väldigt fin lampa 😀 Har tidigare jobbat för Flos och vet om att de haft massa produktionssvårigheter. Vill därför inte vara neggo, men har ni sett den i verkligheten? Den slutgiltiga modellen blev inte helt så fin som prototyperna (pressbilderna) så finishen på mässingen blev inte så fin tyvärr 🙁 Så om ni beställt, men inte sett lampan, så borde ni se på den i butiken innan ni tar hem den 😀

    1. Hej Jonna

      Jag har sett den i verkligheten och den ser lika fin ut, så jag tror att den håller måttet 🙂 Tråkigt att de haft problem dock!

      Stor kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi