Visdomsord en söndag

  

Fi, som bloggar på Familjeliv, har förutom en väldigt underhållande blogg även en instagram med mycket kloka visdomsord. Det här gillade jag för det är så otroligt sant. Jag får ofta frågor kring hur man egentligen ska kunna göra vissa val. Göra slut, bli ihop, våga satsa, våga lämna. Här ovan får ni det bästa tipset jag kan ge er som står inför svåra beslut. Vissa frågar nog kanske mer för att de behöver en putt i rätt riktning, men om ni lyssnar på er själva så har ni oftare svaret än vad ni kanske tror. En vetskap som är stark och mäktig att komma ihåg.

Hoppas att ni har haft en riktigt bra helg – det har jag. Full uppdatering från helgen kommer imorgon, tills dess ska jag njuta av min söndagskväll. 

<3

  1. Jag brukar alltid fråga om råd när jag har ett svårt beslut att ta, för när man hör någon annan säga ett av alternativen till svar hör man om det låter bra eller inte. Blir man inte stärkt och övertygad av svaret man får så är det ju för att man själv innerst inne känner att man borde välja det andra. Det är ett sätt att kanske lättare få fram vad man känner innerst inne, men det bottnar ju i samma tips som på bilden! Man får inte bli arg om någon inte tar det rådet man gett, och man får inte känna stress av att ta någons råd heller.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi