Ett öga för inredning

1f3fc29cedaf2196e0af0c859e001e3e_980x0_c_85_ns_v4

4c8cee9e21559444383494be3b399405_980x0_c_85_ns_v4

03b6d5f1775c29b4bbd1469fd1b03798_980x0_c_85_ns_v4

Min älskling Petra har verkligen ett grymt öga för inredning. Det är så himla roligt nu när jag köpt ny lägenhet (och sålt alla möbler vi äger) att prata med henne om styling i hemmet. Även om vi inte är överens på alla plan (hon vill till exempel att jag ska ha marmor överallt precis som hon, haha <3) så har hon en känsla för vad som passar ihop och hur ett hem bör inredas. Riktigt kul att bolla det här intresset sinsemellan och jag ser fram emot att inredningsshoppa med henne hela våren! Dessutom har hon jäkligt gröna fingrar, det ska jag utnyttja till balkongen tänkte jag!

Ett av de första köpen till nya lägenheten var en lampa hon parade ihop mig med, underbar var den – bild kommer!

  1. Jag tycker att det var taskigt kommenterat, och väldigt typiskt när man skall trycka till unga framgångsrika tjejer, inleds ofta ”Inte så, men…” och kommer ofta från just andra tjejer. Din blogg är fantastisk vilken period av ditt liv du än befinner dig i, att du bjuder så mycket på dig och ditt innersta i kombination med din förmåga att skriva så målande. Att du har hittat en kille som får dig att kunna känna ro i själen och kunna sitta hemma och bara ta det lugnt utan att känna stress över att missa något ute på stan är lyx, och inte alla förunnat. Tyvärr idag följs framgång av elakheter, och på något sätt får du väl försöka se det så, att den typen av kommentarer på något tråkigt sätt bekräftar att du har mycket som andra ser värde i och blir avundsjuka och missunnsamma mot. Trist såklart, men kanske på något litet sätt kan få det att kännas bättre. Du är huvudpersonen i ditt liv, och ingen kommer tacka dig för att du offrar vad som känns rätt för dig. Stå på dig, och låt dem inte komma åt dig!

  2. Hej Michaela!
    Bara för din info så ”krabbar” det sig för mig att läsa din blogg via Mozilla firefox. Har provat i en månad nu men det nyaste inlägget som finns då är från 6 februari när du var på ”underklädeshäng med Lindex”. Designen har inte uppdaterats där heller. Tänkte om det är flera som upplevt samma så kanske det går att titta på och fixa till? Om jag läser via Explorer funkar det dock utmärkt 🙂

    Kram!

  3. Ser så mycket fram emot att få se ert hem! Alltid lika spännande att se hur folk formar det till sitt och hittar en personlig touch 😀 Snart snart snart, wiiihhhho!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi