Glittrig fest, vårväder och den perfekta sängen.

IMG_5337

I fredags efter jobbet sprang jag och köpte en födelsedagspresent till Lin! Och servetter till mig själv.

IMG_5336

Sen sprang jag till Story Hotel för en öl med Nicklas och Joel, mina gamla bästisar från när jag växte upp. Minns ni dem i bloggen ni som har hängt med länge?

IMG_5338

Efter en öl mötte jag upp D för att handla middag.

IMG_5341

Och medan han lagade maten prydde jag lägenheten med olika blombuketter. Den lilla Klong-vasen som jag fick av min svärmor är verkligen den finaste vasen jag har, alla buketter blir så himla söta i den.

IMG_5339

Såhär härligt såg det ut i köket medan jag höll på…

IMG_5344

Så åt vi kött med grillade grönsaker och bea. Lika gott som det alltid är! Sen kollade vi på Lets Dance innan jag, precis som varje fredag, somnade i soffan :)))

IMG_5350

I lördags blev det salami och avokado-smörgåsar till frukost.

IMG_5352

Sen gick vi och kollade på soffor! Gud så svårt det är att köpa en soffa, det är nog det svåraste av allt till nya lägenheten.

IMG_5355

Sen gick jag och shoppade! Den här blev det inte, men lite andra grejer som ni får se senare idag!

5d6a59ce789bb01c0dab35fff521622e

Efter min shopping sprang jag över till Riche för en brunch med dessa ladies – Margaux och Joanna!

77346c35c543692f03cae02252539b05

Jag hade precis gjort fransarna och tror varenda tjej jag träffade kommenterade det. Jag gör dem som bekant här!

IMG_5372

Sen gick jag hem och tog en eftermiddagslur (bästa som finns…). När jag vaknade städade jag undan hemma, fixade i ordning mig och ställde fram bubbel. Lite vänner kom över för att kolla på Melodifestivalen innan vi skulle på fest. Hejade såklart på min vän Andreas Weise, men han gick tyvärr inte vidare 🙁

IMG_5380

Sen var det dags för födelsedagsfest, jag skulle nämligen fira den här glitterbomben!

IMG_5382

Här ser ni en del av mitt eminenta sällskap <333

IMG_5387

Jag var klädd i pälsjacka (fusk!) från Dry Lake och byxdress från Bubbleroom. Fick otroligt mycket komplimanger kvällen till ära, så jäkla kul när man klätt upp sig och människor uppskattar det. Då känner man sig fin och blir glad.

IMG_5426

Efter en jäkla massa mingel, ett par glas vin och lite dans smet jag och D hem när de andra gick ut. Men så kul att hänga med sina kära vänner! Typ supertjejerna ovanför.

IMG_5397

I söndags var det 15 grader i Stockholm. FEMTON! Jag tog mig ut och blev så lycklig att hjärtat slog dubbelslag när jag såg människor på uteserveringarna, uppvärmda av solens strålar mot husväggarna.

IMG_5400

Det var till och med för varmt i jacka (!)

IMG_5415

Jag och D blev upphämtade av hans mamma, så åkte vi ut till Täby för att kolla i olika möbelbutiker. Ser ni vad jag gör här? Fördriver tiden i en säng medan D ska bestämma sig om han vill ha en fast eller medel-mjuk säng på sin sida. Hehe…

IMG_5418

Den här sängen tror jag att det blir för oss, en ”Sandö” från Carpe Diem Beds of Sweden. Snyggaste och skönaste sängen jag någonsin sett. Jag tror vi var inne i butiken i trekvart för att verkligen hitta rätt, men den här alltså… som en dröm.

IMG_5420

I Täby Centrum drack jag en vitaminbomb medan vi spanade in Room, som är min favoritbutik när det kommer till inredning. Synd att den har flyttat ända ut till Täby från innerstan. Jag ville i alla fall ha precis allt i hela butiken, men så blev det inte 🙁 Kommer definitivt åka tillbaka när vi flyttat in och köpa lite fina grejer!

IMG_5422

När vi var helt slut efter vår effektiva kolla på grejer till lägenheten-dag åkte vi hem till svärföräldrarna på en sen lunch. Det blev i alla fall kalkon i en sås på bland annat plommon och valnötter, sååå gott. Åt två portioner och sen var jag proppmätt. Stannade kvar på fika en stund innan vi åkte hem…

IMG_5425

… helgen avslutades sedan på bästa sätt med House of Cards och följande middag: varm croissant med nutella, chips, dipp.

  1. Hej Michaela!
    Skulle inte du också, precis som Petra, kunna lyfta upp ämnet om preventivmedel? Det är något som jag tror berör SJUKT många tjejer och tyvärr många som har problem med det..

    Kram

  2. Hej Michaela!
    Har läst din blogg nått år nu och måste bara berätta att jag längtar att läsa dina inlägg det är en sån feelgood blogg och du är för härlig! Finns ingen annan blogg jag gillar lika mycket som din så tack för du delar med dig av bitar av ditt liv.
    Stor Kram //Sandra

    1. Hej Sandra, tack snälla! Det är precis det jag vill att ni ska känna när ni hälsar på – som att ni får ut någonting av att vara här inne. Puss

  3. Tack Michaela för allt du delar med dig av! Din blogg strålar verkligen av energi och jag gillar även att du delar med dig av dina sämre dagar – det visar att du är en genuin människa! Ser verkligen fram emot att få följa med dig i inredningens värld nu när du ska flytta till er nya lägenhet! 🙂

    1. Gud så fina ord, tack för det! Tycker fortfarande, efter så många år, att den här bloggen är världens roligaste grej. Kul att det märks. Puss!

  4. Håller med om att soffa är sjukt svårt! Vi valde tillslut en Modern Living i ljusgrått, från Mio. Ville ha en riktig tv-soffa som man kan mysa ner sig i, och inte en loungesoffa som jag tycker många design-soffor känns som. Den ska ju vara skön!

    1. Precis, det är det som är så svårt! Antingen är den snygg, eller skön, känns det som. Det är mellantinget som är svårt. Men Mio har en hel del bra alternativ! Puss

      1. Håll nu alla tummar för att det blir snyggt när vår soffa dyker upp! En soffa har redan fått åka tillbaka till butiken, tur att sambon driver möbelbutik! haha

  5. Sorry att jag frågar men… varför köper ni utländsk kött? Ni har ju uppenbarligen råd att köpa svenskt och/eller ekologiskt kött 🙁 Snällare mot djuren, snällare mot miljön…

    1. Det har du helt rätt i! Vi köpet för det mesta kött från svenska gårdar, men ibland blir det fel. Ska bättra mig!

      1. Tack för att du svarade, har gillat dig och din blogg länge och ville bara påminna. 🙂 Tillsammans gör vi alla skillnad ju! Trevlig måndagkväll önskar jag dig!

        1. Jag håller helt med dig! Fel att låta snålheten styra ibland, men ska bättra mig ännu mer. Kram och trevlig kväll!

  6. Hej!
    Förutom att din blogg är min absoluta favoritblogg, personlig och intressant, måste jag ju bara säga att du är otroligt vacker!

  7. Jag älskar verkligen dem här inläggen du gör efter helgerna! Ser uppriktigt mycket fram emot dem faktiskt!! Det är så inspirerande och härlig läsning! 😀

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi