Studio Paavola Sthlm

Naglar

Gudars skymning vilken snygg färg Emilia fått in på salongen. Jag har kört den två månader i rad nu och kan stirra mig blind på naglarna, nog en av de snyggaste färgerna jag har sett. Perfekt för den här mitt emellan-årstiden som vi befinner oss i också.

Jag får mycket frågor kring mina naglar, jag gör dem som alltid hos Emilia på Studio Paavola Sthlm, Odengatan 24. Nu har hon äntligen, efter lite tvång, lanserat en online-bokning så in och boka här om ni är sugna! Bäst i stan är hon, jag gör shellack hos henne en gång i månaden.

  1. Åh vad fina!
    Hur gör ni med krönikorna som skickas in för gästkrönikan på devote? Väljer ni ut era favoriter eller tar ni med alla som skickas in?

  2. Snyggt! Alltid trevligt med välvårdade naglar. Själv har jag inte möjlighet till shellack, och vanligt nagellack försvinner efter man har diskat typ två gånger, haha.. Nackdelen med att inte ha diskmaskin 😉

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi