Få din krönika publicerad på Devote

Nu letar vi efter nya gästkrönikörer på Devote! Varje månad publicerar vi en krönika som är inskickad av en läsare, något som vi har hållit på med i flera år nu, och som varje månad är en succé. Nu letar vi efter nya, vackra, kloka, smarta eller roliga texter att publicera!

Har du något att säga? Mejla in din krönika till redaktor@devote.se så hör vi av oss. Den första krönikan ska upp redan nu på söndag, så om du vill ha chans att bli publicerad redan nu behöver vi din text innan torsdag kväll.

Ska bli så spännande att läsa era texter. Skicka nu!

Kronika

En gammal krönika som jag skrev för några månader sen, läs den här om ni vill.

  1. Jag undrar samma sak, bloggar inte på Devote (eller någon annanstans för den delen heller) men skulle jätte gärna skicka en krönika till er! 🙂

  2. Var precis inne på en finest-blogg och blev lite förvirrad med tanke på sidans utseende (i alla fall på toppen/”toppmenyn”). Har ni någon koppling – devote & finest – som jag aldrig riktigt förstått i så fall? Bara nyfiken!

  3. Hej, mejlar ni svar till alla som skickar in en krönika eller bara till den som blir publicerad? Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi