Jag är med i Nyhetsmorgon imorgon!

D har stuckit ut för frisk luft och promenad, själv vill jag inte lämna hemmet idag. Jag är både mentalt och fysiskt slut efter en hård vecka som inte är slut än.

Idag ska jag i alla fall unna mig att inte göra ett jävla skit.

Tycker ändå att det är så mysigt när han går iväg och jag får vara hemma själv, slänga iväg lite mejl och läsa igenom mina favoritbloggar. En härlig lördagssyssla.

Anyway, imorgon är jag med i TV4 Nyhetsmorgon från cirka 08.00 till 11.15! Nyhetsmorgon slår dock om till 7:an på grund av alpina tävlingar från 10.50 så att ni inte missar det. Vi ska prata Oscarsklänningar och jag ska bli stylad i äkta gala-look! Åh så roligt det ska bli!

Puss mina älsklingar!

Linda Sundblad, Michaela Forni & Parisa Amiri

Jag på Elle-galan 2012 tillsammans med Linda Sundblad och Parisa Amiri <3

  1. Jag springer! Så jäkla snabbt och så mycket längre än vanligt. Sen när jag är hemma igen är jag bara lycklig över att denne person fick mig att kämpa så mycket jäkla hårdare än nånsin. Och då kan man unna sig ilska och irritation för att det sedan ska vara över!

  2. Kom på mig själv med att sakna podden tidigare idag.
    Sen läste jag tidigare att du funderar på en Carpe Diem-säng. Min kille arbetar som försäljare på sängvaruhuset SOVA och lyckades köpa loss en Carpe Diem-säng som blivit felbeställd. Det är en 180 kontinentalsäng. Inte sovit många nätter hemma sen jag träffade honom :))) absolut skönaste jag sovit i. Sen har han ju ett gott påslakan och kuddar i nån fin bomull och ett perfekt duntäcke…. alltså alla borde skaffa killar som jobbar i sängbutiker. mmmm. innan vaknade jag alltid minst en gång per natt men nu sover jag hela nätterna non stop, som den sanna queen jag är. hett tips!!!
    lycka till med flytten

  3. Men vad roligt med Nyhetsmorgon! Wow. Håller tummarna för dig. Bor tyvärr i England dock så kan inte se från TV4 Play. Kommer det upp på youtube kanske? Hoppas! Puss.

  4. Oftast ligger irritationen hos en själv – inte hos den andra, fast man kanske tror det just där och då. Så mitt tips är att fundera på vad det är som triggar irritationen hos dig själv? Kan det finnas en underliggande orsak/ problem/ oro som skapar dessa negativa känslor?

  5. Vad menar du med att smink och styling etc skulle vara viktigt för alla och inte bara bloggare, vilket du sa på Nyhetsmorgon? Tror du verkligen alla är lika ytliga som ni bloggare?

    1. Jag tror inte michaela menar ALLA, hon vet nog att det finns såna bittra tjejer som du där hemma som inte klarar av att andra tjejer faktiskt bryr sig om sitt yttre.
      Sen när blev det fel att vilja visa upp sitt allra bästa jag?
      Jag är inte bloggare och jag älskar att bry mig om mitt yttre.

      P.s du är SÅ fin michaela, wow<3

      1. 1.) Bättre att du bryr dig mer om ditt inre istället
        2.) Jag är kille
        3.) Hade du haft intelligens och självkänsla hade du förstått att ditt bästa jag inte är ditt mest sminkade jag

        1. Ska vi dra in intelligens här så visar ju du din ganska tydligt när du tror att man är ointelligent bara för att man bryr sig om sitt yttre, jag vill inte chocka dig nu men jag har faktiskt bra självkänsla trots att jag bryr mig om mitt yttre. Dags att släppa dina fördommar nu 🙂

          1. Din kommentar om att jag skulle vara bitter bara för jag ifrågasätter tyder på att du inte har en utbildning i o m att man oftast lär sig att ifrågasätta omvärlden när man utbildar sig. Googla det vet jag, finns säkert någon avhandling om detta. Dessutom kan du ju kolla hur många bloggare som har pluggat längre än till gymnasiet, går nog att räkna på en hand i o m att de tycks tror att en appearance på valfri red carpet är att likställa med att ta examen….

    1. om man ändå kunde gilla kommentarer! håller med Emelie.
      Michaela du är så fin och utstrålar sån värme!

  6. Hej, jag har letat på TV4.se efter vart man hittar produkterna som användes på dig idag men hittade det inte. Skulle du kunna länka det? 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi