En trevligare torsdag

(null)

I torsdags efter jobbet gick jag på aw på Riche med älskade Evelina och Kristin. Vi pratade ikapp och efter ett glas bubbel gick jag hem för vegetarisk pizza. Kronärtskockskräm, yoghurt, fetaost och rostade paprikor prydde bland annat dessa goda små ting. Man kan fan inte äta för mycket pizza.

Tack för alla kommentarer i inlägget om lärare! Ni är kloka och bra.

Nu ska jag nog ta en liten förmiddagslur, igår hade vi middag hemma som inte slutade förrän vid tre på natten… Jobbigt för en gammal gumma som en själv…

  1. Jag måste bara få slänga in en kommentar om hur himla inspirerande din blogg är. Eller ja, hur himla inspirerande DU är. Du är så himla klok och sund och jag älskar att läsa om all god mat du äter, istället för att behöva läsa om chiapudding och sallader. Jag älskar att läsa om dina resor och jag älskar att se din inredning. Du är så himla BRA!!
    Hoppas du får en underbar lördag.
    Kram Ellinore

  2. Hur tycker du tortilla-pizza står sig mot vanlig pizza? Blir alltid så arg på degen vare sig jag köper färdig på rulle eller pulver att blanda med vatten. Haha! Det här känns som ett enkelt alternativ 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi